SWASTHA. DISTANCE HEALING MEDITATION. PODRŠKA I U OVU NEDJELJU U 20.00

KREIRAJMO NOVE MANDALE ŽIVOTA

 

 Prisjetimo se budističkih monkova. Danima i danima grade mandale od pijeska kako bi ih na kraju, mirno razrušili kako bi se iz tog ništavila krenulo ponovno. Shiva Nataraj to razumije. On neprekidno pleše između stvaranja i razaranja. Stvarajte. Kreirajte nove mandale svojeg života. U njih utaknite nove boje. Nove energije. Nove ideje. Usudite se učiniti ono što do sada niste. Ne bojte se. Budite hrabri. Ne posustajte duhom. Dano vrijeme iskoristite najbolje što možete. Putujte. Putujte iznutra. I uvijek si dajte priliku sve ponovo razrušiti kako biste uvijek imali priliku za izgraditi novo. Jer život podrazumijeva uvijek novo i obnavljajuće. Pomisao da si sada nesiguran jer ne znaš što će biti sutra je slabašna utvara jer nikada, nikada ne znaš što će biti sutra.


Ne treba bježati od svojih padova i loših stanja, ali isto tako ne dajte da vas ona obuzmu i nadvladaju u vama ono dobro, motivirajuće i života vrijedno. Uvijek imajte na umu da ste puno toga prošli i da isto tako, još puno, puno toga možete. Radujte se tome što još ne znate što sve možete. Dozvolite životu da vam pokaže vašu snagu.


Kada sam se odlučila za nedjeljna povezivanja kroz Swastha Distance Healing Meditation, željela sam upravo to – da zajedno povezani duboko u sebi osjetite mir, nadu, vjeru, svoje probuđeno i unutarnje. Jer čovjek to tako često zaboravi. Uzdrman često pomisli – slab sam i ne mogu.


No, tako je dobro sve preokrenuti. Uz dužno poštovanje i razumijevanje za sve patnje kojih je svijet ionako prepun, nije li dobro napokon stati? Potpuno. Potpuno stati. Uzemljiti se čvrsto. Upitati se tko sam, kako živim, kamo idem, čemu stremim. Pitajte se to. A zatim sve ono što više ne želite, srušite i ponovo gradite. Ne klonite duhom, već ga snažite. Sve što ste stavljali na stranu jer niste pronalazili vremena – sada izvucite iz prašine i stavite pred sebe. Sve od čega ste bježali – sada pogledajte otvoreno i jasno. Nije lako graditi iz početka. Ali zar to nije prilika, izazov, razlog za nadanje, radovanje i uviđanje da je u vama neograničena moć djelovanja i promjene. Stavite sve na nove temelje? Jačajte. A zatim, kada dođe vrijeme za ponovan zalet, moći ćete poletjeti iznutra osnaženi. U nedjelju, kroz Swastha Distance Healing Meditation, samo još dublje uvucite u sebe snagu te podrške...

 

Hvala vam na velikom odazivu. Odazivate se odasvud - Irska, Španjolska, Bosna, Austrija, Slovenije, Srbija i rekla bih – iz svakog dijela Hrvatske. Prema sadašnjim prijavama, možemo reći već sada da će nas biti puno – između 300 – 400 osoba spremnih podijeliti Istinu, Ljubav i Blaženstvo.


Jačajmo. A kada zasja Sunce, mi ćemo mu se pridružiti spremni za novo i osnaženi kao moćne, sjajne Zvijezde...

 

*** OVIM PUTEM ZAHVALJUJEM SVOJIM STUDENTIMA, polaznicima Holističke Akademije (www.amrita-academy.com) koji svojim sudjelovanjem, ali i usvojenim znanjem i iskustvom, snažno doprinose snazi ovoga procesa.

 

 

~ ODGOVARAM NA PITANJA KOJA STE MI OVIH DANA POSTAVLJALI ~

 

~ Da, može sudjelovati više članova vaše obitelji, pa i cijela obitelj ukoliko članovi to žele. Ukoliko to nisu punoljetne osobe, navedite samo njihova imena. Ukoliko se radi o punoljetnim osobama, molim da se one samostalno prijave.

 

~ Niste zakasnili s prijavama. Možete se prijaviti sve do NEDJELJE u 15.00 sati.

 

~ Javljate da se ne uspijevate prijaviti putem obrasca. Molim za razumijevanje, jer možda dolazi do zagušenja i tehničkih poteškoća. Ukoliko se ne možete prijaviti, pokušajte to učiniti putem prijave ovdje:
http://www.ayurveda4you.net/index.php
ili pošaljite email sa svojim podacima na info@ayurveda4you.net s napomenom SWASTHA

 

~ SVI prijavljeni će dobiti UPUTE za sudjelovanje do NEDJELJE u 16.00 sati na email koji ste naveli u prijavi. Ukoliko vam do tog vremena ne stigne poruka, molim da mi se javite i dobit ćete upute na vrijeme.

 

~ NEMA OGRANIČENJA u broju vaših prijava odnosno sudjelovanja. Možete se prijaviti UVIJEK, neovisno o tome na koliko ste Healinga već sudjelovali. Čak naprotiv, svaki će na vas djelovati drugačije.

 

~ IAKO STE SE JEDNOM PRIJAVILI, MOLIM DA SE UVIJEK PRIJAVITE UKOLIKO ŽELITE SUDJELOVATI jer ne mogu pamtiti tko se prijavio, poslao mail i sl. Uz sebe tijekom usmjeravanja imam popis osoba s njihovim imenom i przimenom i na to se usmjeravam tijekom rada. Iz toga je logično zaključiti kako su besmislene sve prijave putem pseudonima, nadimaka ili s nepotpunim podacima dakle ime i prezime je neophodno jer to stvara jasnost djelovanja.

 

~ I naravno, za sudjelovanje na SWASTHA DISTANCE HEALING MEDITATION možete pozvati i svoje prijatelje, bliske osobe, osobe koje poznajete, ali i vjerujete / znate / osjećate da bi im takva podrška bila od pomoći i da su skloni i otvoreni takvom načinu rada te sve osobe imaju potrebu osjetiti podržanost i povratiti stabilnost i mir, ali i sudjelovati i tako, ne samo djelovati na sebe i svoju ravnotežu, već i podijeliti podršku i doprinijeti drugima.

 

 

Prijavi se ovdje: http://www.ayurveda4you.net/index.php

 

HVALA VAM ŠTO SUDJELUJETE I TAKO DOPRINOSITE SEBI I CIJELOME SVIJETU!
Om Shanti, Shanti, Shanti

 

U srcu s vama,

Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda

e-mail: info@ayurveda4you.net

Powered by AcyMailing