STVARAJMO SVOJU STVARNOST

STVARAJMO SVOJU STVARNOST

 

Mnogi od vas su trenutno kod kuće. Možda se osjećate sputanima, ograničenima…Možda to niej ugodan trenutak ali -  ne bježite od tog osjećaja. Čak naprotiv, pozovite ga snažno, pojačajte ga na najjače i pogledajte ga u lice. Jasno ga pogledajte. A zatim se upitajte - je li on doista za vas istinit. Jer, na mnogo načina ostvarujemo svoju slobodu i svoje kretanje. Okretati se prostoru unutar sebe za neke od vas je možda novo, drugačije kretanje, ali to jest kretanje i ono je - neograničeno. Zašto onda ne istražitivati to, neograničeno polje kretanja?! Ako do sada niste na tome radili – sada imate vremena promijeniti ustaljene vizure, poglede i kutove. Gledajte na životne tokove novim smjerovima. Zašto ukopani stojite i nešto čekate?! Što čekate?  Djelujte. Sanjajte. Kreirajte. Stvarajte. Jer, sve što stvoriš je tvoje i to ti pripada, a sve što čekaš – propuštaš i neprovratno propada. Promotrite u tom kretanju i kolika vam je fleksibilnost. Uživajte u uvidima i spoznaji novoga sebe. A ukoliko i osjetite povremen pad, to si uvijek nježno priznajte i pustite tom osjećaju da to trenutka bude dio vas. Bez krivnje. Bez osude. Hiniti uvijek pozitivne misli, raspoloženja ili hrabrost ukoliko to u nekom trenutku uopće ne osjećate, djeluje još pogubnije. Tada misliš i osjećaš da sa tobom nešto nije u redu, da nisi dobro i da je, ah siguran si, u tebi nešto krivo ili pogrešno. No, tek kada upoznaš i osjetiš nestabilnost, ti prepoznaješ što je stabilnost. Kako bi inače mogao znati što je stabilnost ukoliko nisi imao iskustvo nestabilnosti? Prihvaćanje da to u nama postoji, a zatim istodobno potvati naše nježno samosuosjećanje, daje nam uvid u vlastitu moć samoobnavljanja i samoiscjeljivanja.

Jer, ako si ne dozvoliš krhkost, u odnosu na što gradiš svoje obnavljanje, hrabrost i snagu? Sve je u nama. I sve nam pripada. I sve se izmjenjuje. I sve čini Cjelinu. To je ljepota i bogatstvo Života. Stoga, odnjegujmo se. Utješimo se. Ohrabrimo se. Dignimo se bez srama što ponekad budemo bliski tlu, što pokleknemo ili padnemo. To je tek privid slabosti. Kada si na dnu, duboko, u dubokoj tami, svjetlost te zove u visine. Ona ti kazuje - tu sam. Ta mala, sitna točka svjetlosti,  tvoja je potencija koja svu tvoju slabost u tren pretvori u životnu snagu i moć. To je tvoja moć preobrazbe. Ona ti govori - nikada nemoj sumnjati u Život niti pomišljati da je Životu kraj. Jer, Život se ne može ugasiti. Upamtimo zauvijek. Život je vječan.

SWASTHA. DISTANCE HEALING MEDITATION.  
STVARAJMO SVOJU STVARNOST.  U ovu nedjelju u 20.00 sati
Prijavi se. Stvaraj. Link za prijavu i sudjelovanje na dnu stranice: http://www.ayurveda4you.net/.

 

* Duboko zahvaljujem svojim polaznicima, studentima AHA Akademije (www.amrita-academy.com) koji svojim sudjelovanjme, znanjem i iskustvom, svake nedjelje snažno doprinose podršci i snazi ovog procesa.


Om Shanti, Shanti, Shanti

 

U srcu s vama,

Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda

www.amrita-academy.com

e-mail: info@ayurveda4you.net

Powered by AcyMailing