SWASTHA – DISTANCE HEALING MEDITATION – I OVE NEDJELJE...

 DRAGI I PREDRAGI

 

Od početka ovog posebnog vremena, neprekidno sam se sa vama susretala i dijelila podršku kroz  Swasta – Distance Healing Meditation. Vaš odaziv je od prvoga dana bio izniman a kako se pokazalo, mnogima je baš to pomoglo da u sebi povratite narušeni mir, stabilnost te osjetite olakšanje na različitim razinama. Javljali ste mi se sa različitim iskustvima, dijelili sa mnom emocije i stanja koja ste proživljavali no ukupno, reći ću - to je bio predivna način na koji smo poradili na vraćanju nade, osjećaja vjere u sebe i vrijeme u kojemu živimo.
Meni osobno, to je bio moj način da doprinesem i da to učinim onako kako radim, razumijem i u sebi vjerujem da pomaže. Stoga ću ovakav rad nastaviti i u budućnosti kroz povremene Distance Healing Meditation cikluse na koje ćete se moći priključivati i sudjelovati posve besplatno. Nisam još odlučila u kojem će se to ritmu odvijati ali kako sada osjećam – otvorit ću se prilici da se sa vama susrećem periodično a o čemu ću vas pravodobno obavijestiti i posalti vam poziv za sudjelovanje koje će biti, ponavljam – kao i do sada, posve besplatno.
U ovu nedjelju stoga proslavimo rad. Rad na sebi je najvažniji rad. Nemojte od toga nikada odustajati. Najljepše što si možete pružiti jest osjećaj i uvid – ja sve mogu.  
Pozivam vas da ove nedjelje podijelimo sreću i podršku u zahvalnosti što smo sve ovo prošli na najljepši mogući način. Kroz proslavu svog sjaja, snage i u nadahnuću.
Zasjajmo kao blistave, sjajne zvijezde čija snaga nikada ne gasne.

SWASTHA – DISTANCE HEALING MEDITATION – U NEDJELJU U 2o.oo
Prijave / do nedjelje u 16.oo sati
PRIJAVI SE PUTEM LINKA: http://www.ayurveda4you.net/index.php

 

POSEBNO ZAHVALJUJEM svojim studentima, polaznicima Holističke akademije (AHA Akademija www.amtira-academy.com ) koji su snažno doprinijeli svojim odazivom, znanjem, iskustvom i iznimnom podrškom.

 
Om Shanti, Shanti, Shanti

 

U srcu s vama,

Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda

trener spiritualnih tehnika

e-mail: info@ayurveda4you.net

Powered by AcyMailing