~ POZIV NA ZAJEDNIČKU MEDITACIJU ZA MIR. OVE NEDJELJE U 20.00 SATI ~

 

~ SHANTI SADHANA ~

POZIV NA ZAJEDNIČKU MEDITACIJU OVE NEDJELJE u 2o.oo

 

 

Dragi studenti, prijatelji, korisnici, klijenti i svi vi koji na bilo koji način pratite moj rad

 
Ne treba više nikome objašnjavati važnost zajedničkog djelovanja u svrhu zaustavljanja nasilja i nemira koje u posljednje vrijeme eskalira iz dana u dan. Vrijeme je takvo da nas poziva na svjesno i aktivno djelovanje a kako bi se utjecalo na uspostavljanje stanja mira.
Ove srijede sam sa polaznicima AHA Akademije održala prvu zajedničku Shanti Sadhanu u kojoj smo kroz prakse davali doprinos uspostavljanju mira. Hvala vrlo lijepom odazivu i danas ćemo u 20.00 sati to isto ponoviti.
 
No, u OVU NEDJELJU pozivam NA ŠIRE OKUPLJANJE I POZIVAM SVE vas koji želite svojim sudjelovanjem doprinijeti, da nam se svakako priključite i na taj način podržite jačanje i širenje polja mira. Ne smijemo dozvoliti strahu, panici i želji za povlačenjem da nas odvrate od temeljnih vrijednosti - nenasilja, mira, ljubavi i suosjećanja i našeg aktivnog doprinosa tome. Kada djelujemo iz mira, ma kako mislili da je to mali korak, velik je i važan - i za nas i za Cjelinu. Ne oklijevajte se stoga odazvati misleći da je to besmisleno i uzaludno, već naprotiv, osjetite ovo kao poziv na buđenje duboko unutar sebe i bit ćete zadovoljni a potom i sretni i ponosni na sebe i na to što ste u ovako izazovno vrijeme, unutar sebe gradili vrijednosti za koje valja odvojiti vrijeme, truda i usmjeravanja i na poslijetku, za koje nam valja i živjeti. 
 
Zajedničko i usmjereno svjesno djelovanje praktikanata može u ovome trenutku biti jedan od ključnih doprinosa za uspostavljanje mira. Mi smo ti čiji je zadatak na miru raditi uvijek pa čak i onda kada je mir posvuda u svijetu. To je naše poslanje. Sve naše misli i sva naša svijest neka budu usmjerene u zajedničkoj praksi ove nedjelje. Odvojite svoje vrijeme za plemenitost suosjećanja i Ljubavi. Otvorite u svom Biću prostor u kojemu će rasti mir i ljubav. Ako je to i za vas svijet kojeg želite za sebe,  ne smije vam biti teško tome se i posvetiti. Na taj način jačate sebe, podupirete svoj duhovni rast a svijetu, svi zajedno usmjereni, doprinosimo onako kako to Život od nas i traži - usmjereni na zajedništvo, mir i toleranciju. Od takvih se namjera i djelovanja nikada ne smijemo umoriti već naprotiv - što je veća potreba za mirom, to se više trebamo usmjeriti na njegovo ostvarenje.   
 
* Radit ću otvoreno putem Skype aplikacije. Svi zainteresirani, molim da se jave mailom na adresu info@amrita-academy.com i dobit ćete nakon toga tijekom nedjelje u jutro adresu za pristup on-line sudjelovanju. Prijave se primaju do ove subote u 20.00 sati.
 
 
* OBAVIJEST ZA POLAZNIKE AHA AKADEMIJE
 
HVALA što doprinosite i što se odazivate i sudjelujete te vjerujem da ćemo se i večeras, svi zajedno, u što većem broju povezati u istoj namjeri. 
U NEDJELJU, svi polaznici AHA AKADEMIJE imaju mogućnost i osobnog dolaska na večer meditacije. Okupljamo se u periodu od 19.00 – 19.15. Oni koji mogu osobno doći, neka prijave svoj dolazak. Molim da se ne kasni jer ćemo biti usmjereni na praksu i posebne aktivacijske tehnike koje će pomoći snažnijem djelovanju i učinku zajedničke meditacije koja počinje u 20.00 sati.
Studenti koji će sudjelovati putem Skypea trebaju napraviti prijavu kao i svi drugi sudionici kako bi dobili adresu za pristup.
 
Oslanjam se u ovome trenutku na zajedništvo i neka nam svima u svijesti bude iznimna važnost ovih sudjelovanja. 
 


Om Shanti, Shanti, Shanti

 

 

Senka Kušer-Mijić

AHA AKADEMIJA

Ayurveda ~ Holistika ~ Alternativa
www.amrita-academy.com
kontakt i prijave: info@amrita-academy.com

 

 

 

 

 

Powered by AcyMailing