AYURVEDA. HOLISTIKA. ALTERNATIVA. TO JE AHA AKADEMIJA. PRIDRUŽI NAM SE !

HOLISTIČKA AKADEMIJA

  AYURVEDA – HOLISTIKA – ALTERNATIVA (AHA AKADEMIJA)

Ayurveda terapijska yoga marma terapija prana healing energetska medicina psihospiritualna medicina tehnike iscjeljivanja rastvaranje karmičkih obrazaca osobni razvoj

 

ODVAŽI SE I BUDI DIO 5. GENERACIJE POLAZNIKA!

IMAMO JOŠ 3 SLOBODNA MJESTA!

 
Danas, kada je vrijeme u kojemu živimo iznimno delikatno i složeno, jasno se pokazuje važnost mjesta na kojima se uče prirodne metode liječenja, njegovanja, prevencije, a zatim i holistički pristup osobnim promjenama kroz koje pojedinac svjesno mijenjajući sebe, mijenja okolinu i vrijeme u kojemu živi. Da. Baš to nam je danas svima potrebno. Duboka i snažna promjena koju vodi obrazovan, osviješten i probuđeni pojedinac. Prirodna područja liječenja. Bilje, formule, protokoli, ali i alati i transformacijski procesi koji dovode do čovjeka koji raste unutar sebe. AHA Akademija. Puno rada. Puno učenja. I tako puno, puno promjena.

Stoga, petoj generaciji polaznika želimo reći - dobro nam došli. Vi, spremni učiti neovisno o predznanju i iskustvu. Vi koji u delikatnom vremenu sijete sjeme budućih holističkih centara koja će kroz znanja i vještine pomagati sebi i drugima vraćajući Prirodu Prirodi.

 

 

  • AHA MODEL. Znanje - praksa - osobni razvoj i osobno iskustvo. Razvili smo AHA model prijenosa znanja koji se pokazuje u punome sjaju kroz osobni razvoj, iskustvo, znanje ali i praktično napredovanje naših polaznika.

  • AKTIVNO UČENJE - IZRAVNO ISKUSTVO. U sklopu školovanja provodimo na svakoj AHA godini tematske, sedmodnevne Ljetne škole koje su svaka za sebe zaokružena tematska cjelina - nutricionizam, detoksikacija - Panchakarma, posebni protokoli i tehnike (Kansa Vataki, marma terapije i sl.)

  • SNAŽNO ISKUSTVENO I DUBOKO DOŽIVLJAJNO. Usudimo se iskoraknuti, doživjeti i izložiti se. Ne, ne činimo to teorijski. Ostvarili smo doživljajna i iskustvena putovanja u Indiju, kreirali smo procesno i iskustveno trodnevno putovanje na piramide u Visoko sa obiljem rada, istraživačkih i uvidnih trenutaka, proveli spiritualni TRetreat program na Platku te redovito slavimo cikluse kroz različite rituale poput proslave Solsticija, Ekvinocija ili Rituala Punog Mjeseca.
  • INTENZIVI. MEDITACIJE. AKTIVACIJE. INICIJACIJE. To je naša svakodnevica. Mi zalazimo duboko. Realizirali smo intenzive s povlačenjima, meditacijama i posebnim tehnikama unutarnjih aktivacija, diskreiranja i AHA uvidnih trenutaka. Priroda, ciklusi, Polje, Akasha - naš su dom.
  • AHA ČASOPIS. Pokrenuli smo i realizirali odlično prihvaćen AHA ČASOPIS (Ayurveda-holistika-alternativa) kojeg sada već čita i prati nekoliko tisuća korisnika, a kojeg svojim znanjem i iskustvom obogaćuju i pišu naši AHA polaznici pokazujući svoje znanje, vještine i kompetenciju.

  • INTENZITET, IZLOŽENOST I AKTIVACIJA. Omogućavamo svojim polaznicima intenzivnu praksu. Osim na Akademiji gdje nam u sklopu redovitih modula dolazi sve veći broj osoba na sate praktičnog rada, naši su polaznici aktivno uključeni u konkretan rad na adresi PLANET AYURVEDA, Heinzelova 44. ČETVRTKOM U ČETIRI, gdje od 16.oo – 2o.oo, kroz aktivan rad sa klijentima, pružamo konzultacijske usluge svim osobama koje žele savjet i preporuke na putu svog zdravlja, vraćanje ravnoteže i osobne promjene, prema njihovim različitim, individualnim potrebama. Na taj način uz jačanje iskustva i prakse, djelujemo na razvoj etike, empatije, emotivne inteligencije, tolerancije, neutralnosti i otvorenog pristupa koji ujedno omogućava našim polaznicima jačanje samopozdanja, samopovjerenja i samorazvoja.

  • UMJESTO NA BROJNOSTI POLAZNIKA RADIMO NA KVALITETI. Od prvoga dana ne žurimo upisati velik broj polaznika. Radimo na kvaliteti sudionika i programa. U ovome trenutku kroz 4 generacije, kod nas uči 40tak sjajnih akademaca i možemo reći da iz modula u modul, iz generacije u generaciju bilježimo porast motivacije, želju za nastavkom učenja i strast za razvojem baš kroz AHA Akademiju.

    Već znate i sami - puno je različitih mjesta na kojima možete štošta naučiti. Nude vam se posvuda različiti alati. No, tek se na prste jedne ruke, mogu izdvojiti adrese na kojima se uči kontinuirano, sustavno, integrirano i objedinjujuće. AHA Akademija nudi baš to. Sada se već jasno pokazuje - vrhunsko smo mjesto stjecanja Znanja i dubokih iskustava. Mjesto smo koje se izdvaja po mnogo čemu. Ponosni smo na naš sjajan program, cjelovitost i povezanost tema i različitih područja. A zatim, ponosni smo na kompetenciju naših mentora iza kojih stoje godina rada, iskustva, knjiga, predavanja, gostovanja i klijenata. Sve to zajedno povezuju atmosfera i ambijent u kojem boravimo, učimo i zrijemo a koji su daleko od monotonih škola, suhonjavih predavanja i bezbojnih iskustava. AHA Akademija. Priroda. Tišina. Povezanost. Apsolutno smo vrhunsko mjesto na kojem možeš rasti otvoreno i s potpunom podrškom i razumijevanjem toga što se odvija. I stoga te pozivamo - odvaži se i pridruži nam se. Učini to da živiš to što jesi i što ti pripada.
    Život koji ti je dan učini najuzbudljivijim mjestom na kojem se raduješ biti, rasti i razvijati se unutar sebe.                          

AHA Akademija. Rastemo zajedno. I uvijek svjesno.

 

 

 

PRIJAVE ZA PRIMANJE I UPIS 5. GENERACIJE POLAZNIKA
putem emaila info@amrita-academy.com

 


 

NAŠI MENTORI

 

 

SENKA KUŠER – MIJIĆ

Sankhya, ayurveda, energetska i psihospiritualna medicina, transformacijsko rastvaranje karmičkih obrazaca, Akasha

 


Senka je jedno od vodećih imena holistike u Hrvatskoj te osnivač AHA Akademije. Ishodište njenog rada i gledanja na svijet su joj Sankhya filozofija i Ayurveda, a područja rada sežu u različite holističke grane. Brojna predavanja, radionice, brojni individualni i grupni programi, ali i knjige koje je napisala i izdala, ukazuju na njen iznimno bogat i plodan rad kroz koji je integrirala Ayurvedu i holistiku.
Energetska medicina, Chakra i Prana Healing, Spiritualne transformacijske tehnike, intuitivna dijagnostika, transformacija putem razrješavanja karmičkih obrazaca ali i veliki spektar posebnih vještina i znanja, ukazuju na to koliko holistički terapeut kroz svoje obrazovanje i iskustvo treba biti otvoren, spreman na učenje i istraživanje novog.  
Za Senku je svaki korak prilika za učenje novog. Tu strast prenosi na sve studente i kroz sve godine studija kao osnivač i vodeći mentor na Holističkoj Akademiji. No, tako je teško je opisati njena predavanja, nadahnuće i veliku energiju koju prenosi na sve oko sebe. Uz nju je AHA Akademija posebno vrijedan doživljaj. Tišina. Trenuci u kojima se tijekom predavanja šuti a tijekom rada osjeća ganuće, ukazuje na njenu unutarnju snagu koja je veliki pokretač i motivator cijele AHA ideje koja uz nju postaje jasna i svima zajednička nit, vodilja i poveznica.

 

Autorica knjiga:  
KUHINJA ZDRAVLJA; ayurvedska vegetarijanska kuharica

KNJIGA ZDRAVLJA; ayurvedski savjeti i ljekovite recepture za zdravlje cijele obitelji
DETOX; očisti organizam od toksina; priručnik za detoksikaciju prema načelima ayurvede
HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE; Koraci do cjelovitosti; Knjiga i Radna bilježnica

 

MOMIR MILINOVIĆ

tjelesno orijentirana terapija, TRE

 

 

MOMIR MILINOVIĆ AHA Akademiju bogati svojim vrijednim iskustvom kojeg je stekao kroz gotovo 30 godina intenzivnog rada i prakse.

Njegova su specijalnost rad na fasciji, Yumeiho masaža, TRE (Lowen, Pierrakos) kojim bogati AHA Akademiju i svrstava nas u vrh najboljih holističkih adresa.
Posebna energija kojom zrači i koju prenosi na polaznike, velika je vrijednost zbog koje smo ponosni na to da je MOMIR dio AHA Akademije i mentor koji svoje znanje aktivno dijeli s polaznicima.

 

BALDO MIKULIĆ

glas i glasovna terapija, Werbeck

 

 

Rad sa glasom je važan i terapeutu i klijentu. Komunikacija nije samo glas i glas nije samo komunikacija. Sprega unutarnjeg i vanjskog ide kroz glas. Kako spojiti izraženo i neizraženo, kako se ostvariti, izraziti, iskreirati, a uz pomoć oslobađanja kroz zvuk i glas, aktivno nas uči i s nama istražuje najbolji i vrhunski poznajvatelj glasa u Hrvatskoj, prof. Baldo Mikulić, dipl. psiholog te jedini diplomirani učitelj i terapeut pjevanja po Werbeck metodi u ovom dijelu Europe. Školovan u inozemstvu i sa dugim nizom godina iskustva i prakse, Baldo je prvo ime za rad na glasu i sa glasom ne samo na ovim prostorima već i u svijetu.

 

JADRANKO MIKLEC

terapijska joga, marma tehnike, pranayame

 

 

Kada govorimo o jogi i njenom širenju, populariziranju, ali i učenju u Hrvatskoj, tada je Jadranko Miklec ime poznato svima koji su na bilo koji način dotakli temu joge. Cijeli život vezan uz ovo vrijedno područje, Jadranko Miklec je neosporni izvor Znanja, autor preko 12 knjiga, jedan je od najvećih autoriteta ne samo u Hrvatskoj već i šire s obzirom da radi i surađuje sa velikim brojem svjetskih adresa koje na različit način promiču jogu.
Jadranko Miklec kroz svoje specijalističke module polaznicima prenosi znanje, praksu i iskustvo terapijske joge, marma terapije te teoriju i  praksu pranayame.  

 





PREGLED EDUKACIJE:
PROGRAMI, TEME I CERTIFIKATI PREMA STUPNJEVIMA

 

DVOGODIŠNJI STUDIJ
DIPLOMA: HOLISTIČKI TERAPEUT

 


PRVA GODINA  

  • Osnove holistike / Osnove Ayurvede / Osnove Sankhya filozofije
  • Vježbe koncentracije i fokusa / VOP
  • Osnove marma terapijskih postupaka 
  • Osnove meditacije i pranayame
  • TRE – TJELESNO ORIJENTIRANA TERAPIJA / vježbe i postupci (Mentor: Momir Milinović)

 

I. LJETNA ŠKOLA:

TEMA AYURVEDA I NUTRICIONIZAM

PSIHOSPIRITUALNI RAZVOJ: MEDITACIJA - AKTIVACIJA, INICIJACIJA

 

 

DRUGA GODINA

  • AYURVEDA / Osnove Ayurvede
  • Sankhya filozofija
  • Holistička anatomija
  • ENERGETSKA MEDICINA – 1. stupanj / Osnove kristalote rapije
  • Meditacija, Pranayame
  • TERAPIJA GLASOM  (Mentor: Baldo Mikulić)
  • KODOVI, POLARITETI / FTS / PEAT
  • Dodatni certifikat: DUBINSKI PEAT  
    (Nakon završene 2. godine dobiva se certifikat PEAT instruktora)

 

II. LJETNA ŠKOLA:

TEMA AYURVEDA I DETOKSIKACIJA (PANCHAKARMA)

PSIHOSPIRITUALNI RAZVOJ: MEDITACIJA - NAPREDNI STUPANJ




TREĆA GODINA
DIPLOMA:
HOLISTIČKI TERAPEUT MASTER LEVEL

  • AYURVEDA – botanika, patofiziologija, farmakologija – 1. dio
  • MARME / NADIJI – MERIDIJANI / HARA
  • FREKVENCIJE -  ENERGETSKA MEDICINA – 2. stupanj
  • TEHNIKE ISCJELJIVANJA
  • PRANAYAME, MEDITACIJA 2 stupanj.
  • PRANA HEALING

Dodatni certifikati:

  • Ayurveda 2. STUPANJ
  • Osnovne masažne tehnike; KANSAI tehnika
  • CHAKRA HEALING

 

III. LJETNA ŠKOLA

TEMA AYURVEDA – RASAYANE I POSEBNI KURATIVNI PROTOKOLI

KANSI, KRISTALOTERAPIJA

 

 

ČETVRTA GODINA

DIPLOMA: PRAKTIČAR TRADICIONALNE AYURVEDE

  • AYURVEDA – botanika, patofiziologija, farmakologija – 2. dio
  • ENERGETSKA MEDICINA – 3. stupanj
  • KRISTALOTERAPIJA – kristalne mreže  
  • POLJE – AKASHA
  • RASTVARANJE KARMIČKIH OBRAZACA

Dodatni certifikati:

  • Terapeut karmičke dijagnostike

IV: LJETNA ŠKOLA / MENTORSKI RAD



POČETAK NASTAVE / 17.09.2021.

Termine za razgovor će dobiti svaki prijavljeni kandidat pojedinačno putem e-mail obavijesti. Prijaviti se možete putem putem naše službene email adrese: info@amrita-academy.com ili putem obrasca na našoj web stranici:   http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/

 

INFORMACIJE KOJE BI TE MOGLE ZANIMATI

• PROGRAM PREMA GODINAMA: http://www.amrita-academy.com/..pr..
• ŠKOLARINA I NAČINI PLAĆANJA http://www.amrita-academy.com/..pl..
• UVJETI STUDIRANJA  http://www.amrita-academy.com/..uv..
• PRINCIPI AHA AKADEMIJE http://www.amrita-academy.com/..pri..

 

PRIJAVE:

Prijavite se putem adrese:
info@amrita-academy.com ili putem obrasca na stranicama:
http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/
Prijavi se!


 

Powered by AcyMailing