Poziv na Večer Blagoslova, podrške i zajedništva

 

DRAGE I PREDRAGE ŽENE

Zbog vremena u kojima živimo, dugo se nismo okupljale kako bismo se posvećivale sakralnom prostoru unutar nas samih. Na posljednjem Blagoslovu okupilo nas se velik broj. Gotovo 50 predivnih žena. Stoga sam sretna probuđenoj potrebi ali i trenutku koji mi se otvorio kao slobodan baš u vrijeme Punoga Mjeseca. Stoga, ne dvojite i dođite.  Okupimo se u Ljubavi i podržimo tako svaka samu sebe a zatim i jedna drugu.
Mnogi će pamtiti po teškim trenucima ovo vrijeme. No, za neke je žene to bilo još dublje zatvaranje i padanje pod tamu. Sve vrste naših tama traže vrijeme, nježnost i suosjećanje na putu osvjetljavanja i iscjeljivanja. Osvještavanje osobnih moći i koraka stoga ide polako i često kroz dug put osobnih transformacije. Stoga je na tom putu podrška iznimno važna. Ona je meka kupka. Postelja prepuna Ljubavi i Milost koja uz nju ide.

 

Ženska Dušo

Večer Blagoslova ti nosi utjehu i spoznaju da sve što trebaš – imaš sama.

No, ako se pitaš, zašto je to Blagoslov Maternice, tada propitaj svoja ograničenja a zatim si dozvoli, dođi i sama osjetiti kako se u tebi rađa tvoj odgovor o smislu Blagoslova a kojeg daješ sama sebi. Ne opiri se, ne boj se, otvori se jer, to je tvoja veče. U njoj koračaš prema sebi drugačijim korakom. To je suptilni korak nježne šetnje unutar tvojeg Srca.

 

Kao inicirana Moon Mother, ja ću ti samo nježno reći  nekoliko riječi iz svoje posljednje, i  ženama namijenjene knjige:
«Holističko zdravlje žene, Koraci do cjelovitosti»

Link: http://www.planet-ayurveda.net/cms/index.php/knjige


« Srce i Maternica su spojeni. Jer, Maternica nije samo organ. Ona je prostor. Prostor stvaranja Života. Sve što postoji rođeno je iz Maternice. Ne postoji niti jedno živo biće koje iz Maternice nije ugledalo svijet. Maternica je kolijevka svega što postoji. No u prvome redu, ona je dana tebi. Da se u njoj zakriliš svojom Ljubavlju i da se u Ljubavi rodiš. »

 

 

 

UPAMTI I ZNAJ:

 

Poziv je otvoren SVIM ŽENAMA, neovisno o tome jeste li do sada bile u kontaktu sa mnom. Dođite s puno povjerenja i slobode.

 

• Poziv možete PROSLIJEDITI sestri, ženi, prijateljici, poznanici...i svakoj ženi za koju osjećate da bi joj primanje Blagoslova moglo donijeti podršku, utjehu, nadu a pri tom i željenu promjenu.

 

• Za dolazak je potrebno PRIJAVITI SE, LINK ZA PRIJAVU JE OVDJE http://www.ayurveda4you.net/index.php/radionice/globalni-blagoslov-maternice-world-wide-womb-blessing

* BLAGOSLOV je poželjno primiti ONOLIKO PUTA KOLIKO OSJEĆAŠ DA TI JE POTREBNO. Mnoge žene mi redovito dolaze na primanja osobnog, individualnog Blagoslova no uz njega požele i doći na večer grupnog Blagoslova. To je prirodno i u skladu je s našom ženskom prirodom i potrebom. Nikada nije previše okružiti se ljubavlju. U tome ne možeš pretjerati niti si učiniti ništa nažao već suprotno – što više primiš i sebi podariš Blagoslova, to je više Blagoslovljen tvoj duboki, ženski svijet a potom i život.

 

MOLIM UVAŽITI SLJEDEĆE:

 

Radi okupljanja i pripreme, molim da se dođe u periodu od 17.30 do najkasnije 17.50

 

Ceremonija Blagoslova počinje u 18.00 i nakon tog vremena više neće biti moguće pridruživanje i ulazak.
Najljubaznije molim da se prijavite kako bih znala koliko je potrebno prostirtki, čajeva i kako bih što kvalitetnije pripremila prostor za vaše sudjelovanje.

 

NEPOSREDNO DAN-DVA PRIJE VEČERI OKUPLJANJA, javit ću se svim prijavljenim ženama sa uputama što sa sobom ponijeti na večer Blagoslova


U Srcu sa Vama,
Senka Kušer-Mijić, Moon Mother
http://www.amrita-academy.com

 

 

Powered by AcyMailing