DA! SVAKOM KUPCU "AYURVEDSKE KNJIGE ZDRAVLJA" POKLANJAMO VRHUNSKI AYURVEDSKI PROIZVOD!

ISKORISTITE OVU SJAJNU PRILIKU U NAREDNIH 30 DANA

SVIM KUPCIMA KNJIGE "AYURVEDSKA KNJIGA ZDRAVLJA" POKLANJAMO VRHUNSKI AYURVEDSKI PROIZVOD: CHANDRIKA AYURVEDSKI SAPUN

CHANDRIKA AYURVEDSKI SAPUNI spadaju među najprodavanije ayurvedske sapune u cijelome svijetu te su dobitnici brojnih međunarodnih nagrada za kvalitetu proizvoda. Za njihovu se izradu koriste isključivo ayurvedski biljni ekstrakti  i čista biljna ulja koja osim higijene, utječu na zdravlje, njegovanje, čistoću i ostavljaju na našoj koži trag iznenađujuće ugodnog, gotovo zaboravljenog mirisa i osjećaja svježine.
Proizvodi ne sadrže životinjske sastojke niti su testirani na životinjama
O CHANDRIKA AYURVEDSKIM SAPUNIMA pročitaj više OVDJE

ŽELIŠ NARUČITI "AYURVEDSKU KNJIGU ZDRAVLJA"?


Sve informacije o narudžbi kao i sadržaju knjige "Ayurvedska knjiga zdravlja", pronađite na priloženom linku: http://ayurveda4you.net/index.php/ayurvedska-knjiga-zdravlja

Sretni smo zbog sve većeg broja članova zajednice promicatelja zdravlja i zdravoga života.

O KNJIZI:

Knjiga ja namijenjena svima koji se žele okuštati u izradi tradicionalnih i jednostavnih ayurvedskih pripravaka a s ciljem kako bi unaprijedili kvalitetu svoga života/zdravlja, ojačali svoj imunitet, prevenirali ali i liječili već nastale poremećaje. Ukoliko želite iskušati provjereno, biljno, organsko i tradicionalno…tada je Ayurveda kolijevka takvih znanja a ja sam kao terapuet, odabrala i opisala recepture i savjete za prevenciju i liječenje oko 30 stanja i poremećaja.



U knjizi su opisane brojne ljekovite recepture, mješavine, melemi, paste, ulja…Savjete o tome kako ih napraviti, kako ih koristiti, u kojim omjerima, kojom dinamikom uzimanja…pisala sam, baš poput Kuharice, jednostavnim riječima, razumljivo i s namjerom da vam izrada bude laka a većina sastojaka dostupna.





Uživajte u čitanju i stjecanju novih znanja…

Autorica: Senka Kušer-Mijić, ayurvedski terapeut
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing