AYURVEDSKA KNJIGA ZDRAVLJA" DO 01.11. PO POSEBNOJ, PROMOTIVNOJ CIJENI A JEDNOME KUPCU KOJI KUPI KNJIGU DO KRAJA OVOGA TJEDNA, NA POKLON I KARTA ZA VRHUNSKI KONCERT MEDITATIVNO-SPIRITUALNE GLAZBE!

AYURVEDSKA KNJIGA ZDRAVLJA" DO 01.11. PO POSEBNOJ, PROMOTIVNOJ CIJENI A JEDNOME KUPCU KOJI KUPI KNJIGU DO KRAJA OVOGA TJEDNA, NA POKLON I KARTA ZA VRHUNSKI KONCERT MEDITATIVNO-SPIRITUALNE GLAZBE!

Devu Premal i Mitena smatra se utemeljiteljima jednog potpuno novog i jedinstvenog glazbeno-spiritualnog žanra kojeg su pronijeli cijelim svijetom. Spajanje drevnih mantri Indije i Tibeta sa suvremenim glazbenim konceptima već je s objavom prvog albuma Deve i Mitena - The Essence (1999.) njihov glazbeni izričaj učinilo prepoznatljivim.
Do sada su objavili 18 studijskih albuma, s milijunskim nakladama, a gotovo svi glazbeni uratci ovog kazimatičnog dua, posebice aktualni
album Songs for the Sangha, nalaze se kontinuirano u samom vrhu New Age svjetskih top ljestvica. U Hrvatskoj će u organizaciji Prema Vama 15.10.2015. nastupiti prvi puta u svojoj karijeri i premijerno predstaviti i svoj novoobjavljeni
album Songs for the Sangha.

Kao podrška ovome prelijepom događaju, svim kupcima "Ayurvedske knjige zdravlja" sve do razdoblja 01.11. omogućavamo 20% popusta a jednome ćemo kupcu koji do kraja ovoga tjedna kupi knjigu, pokloniti kartu za meditativno-glazbeni koncert godine! Dobitnika kompjuterski izvlačimo i objavljujemo u ponedjeljak (12.10.2015.).

Koristite se novim spoznajama i ljekovitim recepturama i dođite na koncert čiji zvuci glazbe zdravlje prizivaju!

SVIM KUPCIMA KNJIGE "AYURVEDSKA KNJIGA ZDRAVLJA" POKLANJAMO VRHUNSKI AYURVEDSKI PROIZVOD: CHANDRIKA AYURVEDSKI SAPUN

CHANDRIKA AYURVEDSKI SAPUNI spadaju među najprodavanije ayurvedske sapune u cijelome svijetu te su dobitnici brojnih međunarodnih nagrada za kvalitetu proizvoda. Za njihovu se izradu koriste isključivo ayurvedski biljni ekstrakti  i čista biljna ulja koja osim higijene, utječu na zdravlje, njegovanje, čistoću i ostavljaju na našoj koži trag iznenađujuće ugodnog, gotovo zaboravljenog mirisa i osjećaja svježine.
Proizvodi ne sadrže životinjske sastojke niti su testirani na životinjama
O CHANDRIKA AYURVEDSKIM SAPUNIMA pročitaj više OVDJE

ŽELIŠ NARUČITI "AYURVEDSKU KNJIGU ZDRAVLJA"?


Sve informacije o narudžbi kao i sadržaju knjige "Ayurvedska knjiga zdravlja", pronađite na priloženom linku: http://ayurveda4you.net/index.php/ayurvedska-knjiga-zdravlja

Sretni smo zbog sve većeg broja članova zajednice promicatelja zdravlja i zdravoga života.

O KNJIZI:

Knjiga ja namijenjena svima koji se žele okuštati u izradi tradicionalnih i jednostavnih ayurvedskih pripravaka a s ciljem kako bi unaprijedili kvalitetu svoga života/zdravlja, ojačali svoj imunitet, prevenirali ali i liječili već nastale poremećaje. Ukoliko želite iskušati provjereno, biljno, organsko i tradicionalno…tada je Ayurveda kolijevka takvih znanja a ja sam kao terapuet, odabrala i opisala recepture i savjete za prevenciju i liječenje oko 30 stanja i poremećaja.



U knjizi su opisane brojne ljekovite recepture, mješavine, melemi, paste, ulja…Savjete o tome kako ih napraviti, kako ih koristiti, u kojim omjerima, kojom dinamikom uzimanja…pisala sam, baš poput Kuharice, jednostavnim riječima, razumljivo i s namjerom da vam izrada bude laka a većina sastojaka dostupna.





Uživajte u čitanju i stjecanju novih znanja…

Autorica: Senka Kušer-Mijić, , B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing