MEDITATION RETREAT

GODINA U KOJOJ SE OPRAŠTAM OD RADIONICE KUHANJA I UVODIM NOVI PROGRAM - MEDITATION RETREAT

DRAGI SVI..

Već sam tijekom prošle godine u mnogo navrata najavljivala kako dolazi vrijeme u kojem ću iza sebe ostaviti Radionicu kuhanja. I zapravo, tada sam ju u sebi već polako i ostavljala ali nekako, uvijek se stvorila grupa željna znanja koja mi je, sada znam, davala vremena da taj rastanak i bude onakav kakav je ta radionica zaslužila - polagan, nježan i postupan...

Hvala svima koji ste dolazli na ovaj, zaista poseban program. Velikom broju vas, baš je kuhanje otvorilo nova vrata a ta su vam vrata otvorila beskrajno polje neprekidnog otkrivanja. Ta spoznaja, za mene je znak da smo u proteklim godinama baš kroz ovu radionicu, uzgajali, sijali i rasli u Zdravlje, Radost, Život, Ljubav...

Ne znam hoću li na jesen imati još jednu radionicu kuhanja jer program za jesen/zimu objavljujem nakon povlačenja kada ću kroz meditaciju i odrediti tempo, smjer i dubinu rada u drugome dijelu godine. Stoga. Ukoliko ste u proteklim godinama željeli doći i sa mnom kuhati, a to ste iz bilo kojeg razloga, propustili, ne propustite posljednje prilike i prijavite se jer ako nije posljednja, ova je radionic kuhanja sigurno pretposljednja.

Zbog specifičnosti programa i sudjelovanja, prima se ograničen broj osoba i trenutno je stanje s prijavama takvo da se možemo prilagoditi i još primiti nekoliko zainteresiranih duša.

Kuhamo sljedećeg vikenda od petka do nedjelje a osobama izvan Zagreba ili Hrvatske, osiguran je smještaj / noćenje po cijeni od 40 kn / noć.

INFORMACIJE I PRIJAVE NA RADIONICU KUHANJA: http://www.ayurveda4you.net/index.php/radionice/radionica-ayurvedskog-kuhanja


MEDITATION RETREAT

Zapravo i nije novost da imamo Retreat ali je novost to da je ovaj Retreat dvodnevni (subota/nedjelja) te da će taj program od sada biti redovit i nekoliko puta tijekom godine.

Praksa povlačenja i meditacije će biti duboka i intenzivna a polaznici, uvijek oni koji su spremni na nova iskustva rada na sebi kroz različite oblike meditacijske prakse.

Jutarnja / Podnevna / Večernja meditacija čine okosnicu dnevne prakse. Izmjenjuju se različite - statične i dinamične meditacije.

TRAJANJE:

Subota / cjelodnevni program s početkom u 9:00 sati a koji uključuje i noćenje
Nedjelja / do 15:00 sati
Cijena: 500kn
PRIJAVA: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/meditation-retreat

VAŽNO
Kako se ovaj Retreat program nastavlja na petak i na vrlo važan i snažan program  Žensko veče i meditacija punoga mjeseca; link: https://www.facebook.com/events/927363100718662 osobama koje bi željele biti na oba programa omogućavam dolazak na Žensko veče samo u iznosu od 50 kn / dakle, cijena za sudjelovanje na programima Žensko veče i Meditation Retreat je 550 kn.

Promjene. Radujem se svemu što nam donose.

Om Shanti, Shanti, Shanti
Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / karmička dijagnostika
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
www.ayurveda4you.net


Konzultacije, pregledi, terapijski rad.

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt

PRIJAVA ZA PRIMANJE OSOBNOG BLAGOSLOVA ILI TRETMANA ISCJELJIVANJA MATERNICE: info@ayurveda4you.net


Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing