TRODNEVNO SPIRITUALNO ISKUSTVO / ŽENSKO VEČE U PETAK I RETREAT, SUBOTA-NEDJELJA

DRAGI SVI..

pred nama su tri snažna i duboka dana vikenda. Možete odabrati doći na jedan ili, ukoliko želite, možete spojiti oba programa i uživati u posebnom i dubokom trodnevnom spiritualnom iskustvu.

Oni koji se odluče spojiti Žensko veče i Retreat, nakon petka uvečer ostaju na noćenju a cijena im je prilagođena i umanjena za 100 kn, dakle Žensko veče i Meditation Retreat (petak-subota-nedjelja; 2 noćenja) - 550 kn

Oni koji se odluče doći na Retreat, trebaju doći u subotu u 8.30 u jutro.

Dobro mi došli!


ŽENSKO VEČE I MEDITACIJA PUNOG MJESECA / PETAK U 20.00

Kada mi žene kažu kako ne razumiju bit ženske večeri ja ih tada upitam - a što biste željele razumjeti? Jer. Ovo nije večer uma. U njoj ništa ne objašnjavamo. To je veče srca. U njoj se prepuštamo i osjećamo. To je veče povezivanja. Ljubavi i spajanja. Uvijek okrenute drugima (partnerima, djeci, braku, zajednici, društvu, poslu, tradiciji, pravilima....) u ovoj se večeri okrećete sebi. Obraćate se sebi. Pjevate sebi. Molite sebi. Slavite sa sobom i u sebi. Uživajući i ponoseći se time što ste žena. I što to iskustvo dijelite s okupljenim ženama. I što iz te snage, osjećate intenzivnije i dublje, svoju snagu. Ta nepodjeljivost. Cjelina i dubina. Snaga je ove večeri. Da možeš slobodna, bez sputavanja, bez srama i bez prepreka doći i sebi zapjevati. U večeri kada je Mjesec, posve s tobom mjesečnim ciklusom prirodno spojen, imaš priliku zasjajiti obasjana njegovim sjajem. Reći si i osjetiti - sjajna sam. Božanska. Na meni/u meni sve je dobro, mudro i svemoguće. Jer ja sam Univerzum. Od njegovih moći i moje su meni dane da takva, u ljubavi spram sebe i u sebi ostvarena, volim sve druge. Da iz Slobode i Ljubavi spram sebe, živim život Slobode i Ljubavi bez ikakvih prepreka.

Na kraju večeri, napravit ću svakoj ženi koja za to iskaže želju/potrebu Energiziranje Kotla (maternice) što je brz način usmjeravanja energije Božanskog Ženstva u ženin energetski centar. Postupak energiziranja je vrlo ugodan, nježan i za žene iscjeljujući i podržavajući proces kroz koji se povezuje sa svojom pravom prirodom i unutarnjom snagom.

Slobodno proslijedite poziv za ovu večer onim ženama za koje znate/osjećate da bi ih iscijelila i osnažila. Ukoliko dolazite s prijateljicama, molim da se radi broja mjesta i spajanja sa mnom, svaka za sebe registrira putem formulara.
PRIJAVE: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/zensko-vece-i-meditacija-punog-mjeseca



MEDITATION RETREAT / SUBOTA - NEDJELJA

Oni koji su već prolazili sa mnom Retreat programe, dobro znaju koliko dobra donosi praksa povlačenja, meditacije i tišine. Mogućnost povlačenja, čak i u dvodnevnoj praksi, djeluje snažno obnavljujuće. Ukoliko ste svjesni toga i znate da čak i 20tak minuta dnevne meditacije, obnavlja organizam snažnije od nekoliko sati dubokog i zdravog sna, promislite što za cijelo naše biće znači takva praksa kroz duboko i intenzivno dvodnevno povlačenje.

Iako tijekom godine održavamo sedmodnevni LJETNI RETREAT (11. - 17. SRPANJ: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/ljetni-retreat) i ZIMSKI RETREAT (vezan za Solsticij i Proslavu Zimskog Solsticija), tijekom godine ću povremeno otvarati mogućnosti dvodnevnih - trodnevnih povlačenja. Iskoristite priliku da barem jednom tijekom godine, odvojeni od vanjskoga svijeta, duboko i predano uronite u svoj svijet.

Jutarnja / Podnevna / Večernja meditacija čine okosnicu dnevne prakse. Izmjenjuju se različite - statične i dinamične meditacije a program uključuje i tehnike disanja, opuštanja kao i odlazak u prirodu (subota).

TRAJANJE: SUBOTA / cjelodnevni program s početkom u 9:00 sati a koji uključuje i noćenje. Program uključuje odlazak u prirodu. / NEDJELJA - do 15:00 sati
Cijena: 500kn / Osobe koje redovito dolaze na moje programe, imaju mogućnost plaćanja u ratama prema dogovoru.  

VAŽNO
Kako se ovaj Retreat program nastavlja na petak i na vrlo važan i snažan program  Žensko veče i meditacija punoga mjeseca; link: https://www.facebook.com/events/927363100718662 osobama koje bi željele biti na oba programa, cijena je umanjena za 100 kn (cijena za sudjelovanje na programima Žensko veče i Meditation Retreat je 550 kn / cijena uključuje program, noćenje i obroke )
PRIJAVA: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/meditation-retreat



Om Shanti, Shanti, Shanti
Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / karmička dijagnostika
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
www.ayurveda4you.net


Konzultacije, pregledi, terapijski rad.

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt

PRIJAVA ZA PRIMANJE OSOBNOG BLAGOSLOVA ILI TRETMANA ISCJELJIVANJA MATERNICE: info@ayurveda4you.net


Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing