21.05.GLOBALNI BLAGOSLOV MATERNICE / WORLD WIDE WOMB BLESSING

 

DRAGE I PREDRAGE ŽENE

vrijeme pred nama je puno događaja koji nas bude, snaže i povezuju. Već prvi takav je sljedeće subote. Nije prvi puta da se okupljamo u večeri Blagoslova. I na sreću, nije ni posljednji.

Ta svijest o nama u nama jača, sidri nas i međusobno povezuje a što pokazuje i vaš velik odaziv te reakcije, dojmovi, emocije i uvidi koji nakon takvih okupljanja, čiste naše biće puštajući u nas energiju brižnosti, ljubavi i razumijevanja naše ženske prirode.

Najavljujem da nam se bliži već gotovo popunjeni retreat Holističko zdravlje žene.

Tri dana. Bit ćemo predane slušanju i razumijevanju poruka vlastitoga bića. Iscijeliti ono što je moje, meni važno i meni potrebno, cilj je i smisao ovoga programa koji je, kao i uvijek, spoznajno-terapijskog karaktera. Ukoliko nam se želite pridružiti i sudjelovati u ova posebna, duboka, ženskim iskustvima i porukama otkana predivna tri dana, javite se i oplemenite svojim dolaskom svoj život i živote drugih žena koje sudjeluju na ovom programu.

Radujem se susretima. Zajedničkim iskustvima i moći koja nam je dana da svjesno i kroz djelovanje, razvijamo sebe a svijet činimo boljim mjestom za život.

Vaša Senka


MJESEC SVIBANJ




GLOBALNI BLAGOSLOV MATERNICE

GLOBALNI BLAGOSLOV MATERNICE je vrijeme u kojem ćete se, ukoliko za tim osjećate potrebu, okupljene povezati sa snagom preko 100 000 za taj događaj registriranih i povezanih žena cijeloga svijeta. U to, za taj proces posebno i dogovoreno vrijeme, Miranda Gray kanalizira iscjeljujuću energiju Blagoslova maternice svim ženama koje se pridružuju i sudjeluju u meditaciji i primanju Blagoslova.

Kao Moon Mother koju je inicirala Miranda Gray, pripremit ću vas ali i nježno voditi kroz večer Globalnog blagoslova maternice koji je energetska tehnika emotivnog – duhovnog - tjelesnog iscjeljivanja na daljinu.

Na blagoslov možeš doći onoliko puta tijekom godine, koliko u sebi osjetiš potrebu. Svaki je blagoslov drugačiji i obogaćen meditacijama kroz koje jačamo svoju svijest o sebi i svome ženskom jastvu.

Na Blagoslov možeš sa sobom povesti majku, sesestru, prijateljicu, kćer ili bilo koju sebi blisku ženu te ovaj poziv možeš proslijediti svakoj, tebi dragoj ženskoj duši za koju smatraš da bi ova veče bila od koristi i da joj treba.

PRIMANJE SVIBANJSKE ZRAKE MJESEČINE

U prekrasnom srebrno-bijelom svjetlu Mjeseca nalaze se dugine boje.
Svaki Globalni Blagoslov šalje specifičnu boju energije tzv. "Zraka Mjesečine" . Ta zraka ulazi u naš energetski centar maternice, doneseći nam darove koji nam pomažu u životu.

Svibanjska Zraka Mjesečine: nježna boja breskve – boja ženske snage ljubavi i radosti bivanja ženom! Boja breskve omekšava naše strahove dovođenjem zlatne energije Majke Zemlje u jedinstvo s Božanskom Ljubavi i pomaže nam u buđenju prema istinskoj ljubavi u nama.

Sudjelovanjem u Blagoslovu, primit ćeš I nježno djelovanje Svibanjske Zrake Mjesečine.

KAKO SE PRIJAVITI I SUDJELOVATI NA BLAGOSLOVU ?

Potrebno je učiniti sljedeće:

1.    Prijaviti se i registrirati na službenoj stranici gdje ćete dobiti upute i potrebne materijale na hrvatskom jeziku ( za vrijeme prijave, zbog vremenske razlike, odaberi 18.00 sati kao vrijeme za primanje Blagoslova koji kod nas počinje u 19.00). PRIJAVU IZVRŠI OVDJE:  http://www.mirandagray.co.uk/register.html#croatian

2.    Prijaviti na mojim stranicama  svoj dolazak NA VEČER Blagoslova, ukoliko želiš 21.05. sudjelovati i biti te večeri u zajedništvu okupljenih žena . PRIJAVU IZVRŠI OVDJE: http://www.ayurveda4you.net/index.php/radionice/globalni-blagoslov-maternice-world-wide-womb-blessing

3.    Nakon prijave, dobit ćete sve upute za dolazak kao i upute o tome što sa sobom trebate ponijeti na samu večer Blagoslova

Čekam vas s puno ljubavi i radujem se svakoj koja će doći i tako pridnonijeti sebi, svim okupljnim ženama i cijelomu svijetu...

Vaša Moon Mother
Senka


MJESEC LIPANJ



HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE / TRODNEVNI RETREAT PROGRAM / PRIJAVE SU U TIJEKU

/ 10. – 11.- 12- LIPANJ / PETAK, SUBOTA I NEDJELJA
SPOZNAJNO-TERAPIJSKI PROGRAM POSVEĆEN ŽENSKOM ZDRAVLJU I BUĐENJU

Jer..Naš život, naše zdravlje, naša ljubav, naša sreća...ovise o nama.

U tri dana vođenog programa, u grupi žena ali i kroz individualni rad, osvijesti se, produbi ali i razriješi mnogo toga. Oslobodi se prošlosti, nametnutih obrazaca, potisnutih emocija a prihvati napokon život i sebe onakvima kakvi jesu. Brojni su alati, polja i aktivnosti u kojima kroz ta tri dana radimo na sebi.

Različite vježbe, meditacije, introspekcije, unutarnje vježbe, vježbe uvida, vježbe aktivacije i izbacivanja emocija…samo nam pomažu da otvorene kroz trodnevni i intenzivni proces, budemo iscijeljene. 

Program se kroz sve ove godine kroz koje ga radim mijenjao onako kako sam se i sama kao terapeut mijenjala. I to je jedna od ljepota ovoga programa. On dakle nikada nije isti a što potvrđuje i određen broj žena koje ga odlučuju ponoviti i na taj način sebe obnoviti.

Link za prijavu: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/holisticko-zdravlje-zene

PROSLAVA LJETNOG SOLSTICIJA I ŽENSKO VEČE / 19.06. u 20.00 sati

Pred nama je jedno posebno i vjerujem, srcu i duši upamtljivo Žensko vece.

Pod zvijezdama. Ispod noćnog neba. Uz vatru, pjesmu, molitvu i meditaciju.

Pred nama je predivna prilika da se povežemo još dublje i zaronimo u našu, jedino ženama razumljivu i jasnu čaroliju.

Link za prijavu: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/zensko-vece-i-meditacija-punog-mjeseca


MJESEC SRPANJ

 SEDMODNEVNI LJETNI RETREAT/ 11.- 17. SRPANJ

Treća je godina kako provodimo različite programe povlačenja a sedmodnevni Retreat program radimo jedino u razdoblju ljeta.

Ovoga ga puta neću opisivati jer on je jednostavno - neopisiv. Unutar svakog tko ga je sa nama iskusio, on je osobno, duboko i nepodjeljivo iskustvo. Stoga, zahvaljujem svakom tko je već sa nama prošao ovo iskustvo ali i svakom od vas tko će nam se pridružiti, sa nama dijeliti, rasti, živjeti i napredovati kroz iskustvo povezanosti i ljubavi.

Da. Retreat je baš to. Ljubav u bezbroj manifestacija.

Link za prijavu: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/ljetni-retreat


Om Shanti, Shanti, Shanti
Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / karmička dijagnostika
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
www.ayurveda4you.net


Konzultacije, pregledi, terapijski rad.

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt

PRIJAVA ZA PRIMANJE OSOBNOG BLAGOSLOVA ILI TRETMANA ISCJELJIVANJA MATERNICE: info@ayurveda4you.net


Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing