DANI INDIJE NA ZRINJEVCU DO SUBOTE A U NEDJELJU ŽENSKO VEČE I SOLSTICIJSKO SLAVLJE

Pred nama su 4 posebna i dinamična dana. Od sutra do subote uveče obilježavamo na Zrinjevcu Dane Indije. Dođite. Pogledajte što smo Vam sve pripremili a zatim u nedjelju, u posebnoj večeri slavlja i iscjeljivanja proslavite LJETNI SOLSTICIJ, Sunce, Ljubav i plodnost Majke Zemlje koja je i u nama prisutna.

Vaša Senka


PUNO JE DOBRIH RAZLOGA DA NAS POSJETITE NA ZRINJEVCU

Dragi naši korisnici, štovatelji Ayurvede, zdravlja, zdravoga života...
ukoliko ste već koristili naše proizvode tada već znate da se radi o vrhunskim ayurvedskim proizvodima. Bilo da koristite naše čajeve, dodatke prehrani, začine, sapune, ayurvedski pribor, kozmetiku...uvijek su to provjereni i certificirani prozvodi najbolje svjetske kvalitete...
Ovo je prilika da se bolje upoznamo. Ovo je prilika i da, ukoliko to želite, naše proizvode i uživo vidite, kupite po povoljnijoj cijeni ali i da, ukoliko imate ikakvih dvojbi, pitanja oko svojega zdravlja, pitanja oko naših proizvoda, načina njihove upotrebe, kontraindikacija, doziranja...dođete do nas i pitate sve što vas zanima, da se posavjetujete, nabavite željeni proizvod i da se iz prve ruke uvjerite u njegovu kvalitetu...

8. Dani Indije (LINK) su za nas prilika da podržimo zajedništvo naših kultura ali i prilika da se međusobno bolje upoznamo. Za nas je to velika prilika da čujemo vas, vaše potrebe, komentare, da saslušamo vaša pitanja, udijelimo vam koji koristan ayurvedski savjet, budemo vam od koristi i pomoći te da vam uljepšamo dolazak i dan kakvim simboličnim poklonom kojeg ćemo rado udijeliti svim našim kupcima…
Dođite. Budite sa nama. Zajedno stvarajmo naš planet sretnih i zdravih ljudi.
Vaš Planet Ayurveda

PRIPREMILI SMO ZA VAS

1. / BESPLATNO AYURVEDSKO SAVJETOVANJE

/ ČETVRTAK I PETAK 10.30 – 12.30
U četvrtak i petak, u periodu od 10.30 - 12.30, omogućili smo svima koji to žele i imaju potrebu, besplatno ayurvedsko savjetovanje u kojemu će vas, temeljeno na vašim osobnim potrebama, savjetovati Senka Kušer-Mijić, B.S.Ayurveda, promotor naših proizvoda za Hrvatsku i ayurvedski savjetnik za sve naše korisnike u Hrvatskoj ( http://www.ayurveda4you.net/index.php/o-meni).
Kroz kratak razgovor, dat će vam se savjet prema vašim zdravstevnim potrebama/trenutnom stanju…savjeti će sadržavatu upute za prehranu prema pravilima Ayurvede, savjete za korištenje prirodnih ayurvedski pripravaka, savjete za dnevne rutine, promjene stila/načina života te savjete za uzimanje ayurvedskih dodataka prehrani i čajeva Organic India.
SVIMA koji to žele, omogućit ćemo termin za savjetovanje te vas molimo da se prijavite pitem obrasca na: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt ili info@ayurveda4you.net

Na poruci molimo da napišete koji dan želite doći na konzultacije (ČETVRTAK ILI PETAK) a zatim ćete nakon ISPUNJENE I POSLANE prijave, dobiti svoj termin za dolazak.

2. / PROMOTIVNE CIJENE KNJIGA


“AYURVEDSKA KNJIGA ZDRAVLJA”
( informacije o knjizi. http://ayurveda4you.net/index.php/knjige/ayurvedska-knjiga-zdravlja

DETOX ; Očisti svoje tijelo od toksina"
Priručnik za detoksikaciju prema načelima Ayurvede” (informacije o knjizi: http://ayurveda4you.net/index.php/knjige/detox ) naše savjetnice za Ayurvedu u HR Senke Kušer-Mijić, B.S.Ayurveda.
* + VRIJEDAN POKLON
Ukoliko kupite obje knjige, osim zajemčenog popusta, na poklon dobivate i vrlo kvalitetnu, plastičnu NETI posudu za čišćenje nosa/sinusa!

3. / MOGUĆNOST PREDBILJEŽBE NA DRUGO IZDANJE VRIJEDNE KNJIGE “KUHINJA ZDRAVLJA;

ayurvedska vegetarijanska kuharica”, Senka Kušer-Mijić; B.S.Ayurveda (informacije o knjizi: http://www.ayurveda4you.net/index.php/knjige/ayurvedska-kuharica)
* Prvo izdanje je posve rasprodano i stoga, iako novo izlazi početkom rujna, vrijeme je da se na vrijeme predbilježite i na taj način osigurate i svoj primjerak i knjigu po promotivnoj cijeni.

4. / POKLONE ZA NAŠE KUPCE

Pripremili smo različite, mirisne, ljekovite i korisne poklone za SVE kupce naših proizvoda. Možda baš vama kao poklon dođe vrećica ukusnog ORGANIC INDIA TULSI čaja, možda mirisni štapić, možda bookmark…Što god da ponesete sa sobom, vjerujemo u to da ćete biti zadovoljni.
* Kupcima koji u vrijeme manifestacije kupe proizvode u vrijednosti iznad 200 kn, poklanjamo vrhunski ayurvedski CHANDRIKA biljni sapun.

5. / POPUSTE NA SVE AYURVEDSKE PROIZVODE

Priredili smo vam velik broj ugodnih iznenađenja. Od popusta na sve proizvode u vremenu trajanja manifestacije, različite pogodnosti kupovanja i posebnih ayurvedskih paketa kojima ćete ostvariti uštede...Dođite. Imate ćete priliku uštedjeti i to ne samo na jednom našem prozvodu, već na sve proizvode iz naše ponude.

6. / KUPON S POPUSTOM ZA PONOVNU KUPNJU NAŠIH PROIZVODA I NAKON MANIFESTACIJE

Svima koji se odluče doći na Zrinjevac i u ta tri dana kupiti bilo koji naš proizvod, odlučili smo pokloniti i dodatan kupon s popustom za sljedeću kupnju. Iskoristite to. Imat ćete tako priliku uštedjeti ne samo u vrijeme manifestacije, već i nakon što ona završi što je za sve naše korisnike dvostruka korist.

Dođite. Posjetite nas.
Na našem planetu je uvijek dobro.


19.06.2016. / SLAVIMO SVOJU ŽENSTVENOST !! 

DRAGE ŽENE
Pred nama je doista posebno večer. Jedno od onih u godini koje nas nose svojom energijom dugo i snažno. Već dugi niz godina proslavljamo ZIMSKI SOLSTICIJ. I ove ćemo to činiti zimi ali mu po prvi puta pridodajemo i proslavu najdužeg dana u godini i početak ljeta.

Drage sestre,
dođite na ovo prelijepo događanje u kojem se spajamo s prirodnim ritmovima. Slavit ćemo i okupiti se u prirodi. Pod zvijezdama, nebom, obasjane mjesečinom i sjajem vatre.

Ljetni solsticij otvara novi ciklus godine. Period žetve. Uroda i berbe. Kada se plodovi pune životnim sokovima kako bi se napunjeni, mogli vratiti ciklusu zime.

 

 

PROGRAM:

SOLSTICIJSKI OLTAR SVJETLOSTI
RADIMO MANDALU SUNCA OD LJEKOVITOG BILJA I CVIJEĆA
Priroda je prepuna bilja a livade zelene i prelijepo šarene. Izradit ćemo oltar o obliku cvjetne mandale kojim ćemo obilježiti zajedničku večer.

CEREMONIJA IZRADE I KIĆENJA CVJETNIM VIJENCIMA
Slavimo svoju ženstvenost. Izradit ćemo vijence od livadnog cvijeća i trava i spojiti se s ljepotom prirode. Esencija bilja snažno djeluje na naš energetski sustav. Opuštajuće djelovanje i mekoća bilja, neka u nama probudi ono najnježnije, najsuptilnije, najmekše.
 
ZAJEDNIČKA MEDITACIJA POVEZIVANJA I ICJELJIVANJA MAJKE ZEMLJE  
U krugu, zajedno, molit ćemo i povezati se s energijama Majke Zemlje. Ako joj je išta potrebno u vremenu njena neprekidnog razaranja i ranjavanja onda je to povezanost i ljubav. Iz te snage i spajanja, crpit ćemo i našu snagu te se osnažiti novim uvidima.

CEREMONIJA VATRE / PROSLAVLJAMO VANJSKU I UNUTARNJU VATRU
Paljenje vatre je snažno u svim tradicijama. Neka Agni, vječna vatra, bude pristuna te večeri i neka njen plam u nama budi i podupire zdravlje i životnu radost.

PROSLAVA / MANTRA, PJESMA...a ako nam se energije otvore...neka se u slavlju uključe pokret, ples i radost u svim oblicima...

PRIJAVE ISKLJUČIVO PUTEM OBRASCA:

http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/zensko-vece-i-meditacija-punog-mjeseca/53-solsticijska-proslava


Konzultacije, pregledi, terapijski rad.

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt

PRIJAVA ZA PRIMANJE OSOBNOG BLAGOSLOVA ILI TRETMANA ISCJELJIVANJA MATERNICE: info@ayurveda4you.net


Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing