POZIV NA PREDAVANJE / Knjižnice grada Zagrerba, Starčevićev trg 6, 29.06.2016 u 19:00 h

JAVNO PREDAVANJE:
  "AYURVEDA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU"
Knjižnice grada Zagreba, Starčevićev trg 6, 29.06.2016 u 19:00 h

Na poziv organizatora i kao doprinos drugom dijelu manifestacije obilježavanja Dana Indije, u ovu srijedu, 29.06. 2016. u prostorijama Knjižnica grada Zagreba na Starčevićevom trgu, u 19.00 sati održavam predavanje na temu Ayurvede - Ayurveda u svakodnevnom životu.

Predavanje će biti kratko, informativno i vjerujem zanimljivo a drugi sam dio večeri zamislila kao interakciju i razgovor na temu Ayurvede te davanja odgovora na konkretna pitanja posjetitelja.

Može li se Ayurveda živjeti u Hrvatskoj, koliko je ona egzotična i nama strana, koliko je zahtijevna u svakodnevnoj primjeni, da li je ayurvedska prehrana komplicirana i egzotična te mogu li uskladiti i na koji način svoje potrebe, potrebe svoje doshe i potrebe cijele obitelji, kako izgleda ayurvedska dijagnostika, što se putem nje čita/određuje i čemu nam pomaže...Odgovore na takva i slična pitanja, davat ćemo kroz razgovor tijekom večeri...


Ukoliko imate interesa, vremena, želje, volje, potrebe... dođite, saznajte koju novu informaciju o Ayurvedi, približite ju sebi, učinite novi korak prema svojem zdravlju i zdravome životu a dolaskom i sudjelovanjem podržite ovu skromnu i korisnu večer.
Ukoliko poznajete osobu kojoj bi tema mogla biti zanimljiva, proslijedite joj poziv i uputite ju na to da je predavanje besplatno i namijenjeno svim zainteresiranim osobama bez obzira na iskustvo i znanje o Ayurvedi.

LINK ZA PRIJAVU https://www.facebook.com/events/203092966757655/

 

LJETNI POPUST 10 %:

   AYUMI - Linija za njegu lica, kose i tijela




Drago nam je da ste tako lijepo prihvatili ovu vrlo kvalitetnu ayurvedsku liniju za njegu koju ćemo od sada redovito imati u našoj ponudi. Svim primateljima Newslettera kao i svim mojim klijentima dajemo 10% popusta na bilo koji proizvod iz linije bez obzira na količinu proizvoda.

Neka vas od sada njeguju lagane teksture, predivni mirisi i posve čisti, biljni i ayurvedski kozmetički proiozvodi u kojima dominiraju sandal, nim, kurkuma, bergamont, ekstakti goji boboca...te najfinija ulja poput slatkog badema i jojobe...

KOD ZA POPUST:   mojayumi10posto

Link http://www.planet-ayurveda.net/cms/index.php/kozmetika
 


Konzultacije, pregledi, terapijski rad.

LJETNO RADNO VRIJEME / do 09.07. Od 7.00 - 19.00
Svima koji jos žele/planiraju doći na konzultacije/individualan rad ili bilo koji od tretmana, vrijedno je znati da radim svakodnevno do 09.07. S obzirom na to da su termini već prilično popunjeni i raspored primanja gust, ukoliko želite doći, molim vas da se na vrijeme javite kako bismo mogli pronaći termin i kako bismo izbjegli gužve.

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt

PRIJAVA ZA PRIMANJE OSOBNOG BLAGOSLOVA ILI TRETMANA ISCJELJIVANJA MATERNICE: info@ayurveda4you.net


Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing