NEKA U VAMA BUDE MIR

DRAGE DUŠE,

Još svega nekoliko radnih dana i evo nam ljetne stanke. To vrijeme ljetne tišine, iskoristite kako najbolje znate. Uvijek u vjeri i spoznaji da sve što si damo, u nama raste. Pa stoga odabirite ono što vas njeguje, hrani, poji i čini sretnim i zdravim ljudima. Stoga nema ljepšeg načina nego završiti prvi ciklus godine u miru, povlačenju, molitivi i zahvalnosti koju razvijamo unutar sebe a zatim i unutar grupe. Svima koji su se odlučili doći, hvala na tome što sudjelujete i na taj način održavate ovaj Retreat kako bi i drugima bio dostupan. Bez vas to ne bi bilo moguće.

A svima ostalima -  hvala na predivnoj podršci koju ste nesebično davali tijekom cijele godine.  Hvala na povjerenju i na ljepoti zajedničkog dijeljenja koje je ove godine bilo intenzivno, brojno i raznoliko.
To me motivira i daje mi neopisivu radost koja me vodi ka prvom našem susretu nakon ljetnih odmora.  

Do tada, neka uz vas i u vama bude mir.

Om Shanti, Shanti, Shanti
Vaša Senka

 

LJETNI RETREAT / 11.- 19. 07. 2016.


Povlačenje. Mir. Meditacija. Yoga. Pranayame.

Sedam posebnih i vrlo dubokih dana koji će privući sve one koji žele svjesno doprinijeti svom duhovnom rastu ali i svojem psihofizičkom zdravlju.  Pridružite nam se. Radite na sebi, mijenjajte se i radujte se promjenama. 

Živo je jedino ono što se mijenja.

Prijave primamo do petka 08.07. 2016. / PRIJAVE I INFORMACIJE: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/ljetni-retreat

 * Moguće je plaćanje u nekoliko obroka.  


Konzultacije, pregledi, terapijski rad.

LJETNO RADNO VRIJEME / do 09.07. Od 7.00 - 19.00
Svima koji jos žele/planiraju doći na konzultacije/individualan rad ili bilo koji od tretmana, vrijedno je znati da radim svakodnevno do 09.07. S obzirom na to da su termini već prilično popunjeni i raspored primanja gust, ukoliko želite doći, molim vas da se na vrijeme javite kako bismo mogli pronaći termin i kako bismo izbjegli gužve.

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt

PRIJAVA ZA PRIMANJE OSOBNOG BLAGOSLOVA ILI TRETMANA ISCJELJIVANJA MATERNICE: info@ayurveda4you.net


Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing