POZIV NA RETREAT I KRUG PODRŠKE U KOLOVOZU


Dragi i predragi,

Sretna sam objaviti kako ću ovoga mjeseca održati trodnevni RETREAT program. Već sada znam kako će ova vijest obradovati jedan dio vas koji će na njemu i sudjelovati a ja se spremno pridružujem toj radosti i jedva čekam naše okupljanje kroz trodnevno iskustvo druženja kojeg povezuju duhovni rad, meditacija, mantra i ostvarivanje unutarnjeg mira.
RETREAT je odličan ulazak u drugi, jesensko - zimski ciklus godine a kako se u radu priklanjam godišnjim ritmovima, i program će u nadolazećem dijelu godine biti usklađen s ritmovima jeseni i zime. Najavljujem već sada da će biti nešto novih radionica/programa ali i jedan broj starih, svima vam poznatih procesa koji doprinose rastu, napretku i našem ukupnom zdravlju. Obavijest o programu i raspored događanja sve do kraja godine, dobiti ćete kada posve unutar sebe sjedinim i posve zaokružim ono što želim i osjećam da bih sa vama željela do kraja godine raditi/dijeliti.
Do tada, sve vas toplo pozdravljam šaljući najiskreniju ljubav iz svojega srca te vas pozivam na trodnevno, tiho i meditativno druženje kroz Retreat.

Do novoga susreta i druženja, neka vas prate zdravlje i mir

Om Shanti, Shanti, Shanti
Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme


 

RETREAT / petak-subota-nedjelja /19.-20.-21. Kolovoz 2016.
CIJENA: 700 kn. U cijenu je uključen trošak smještaja, hrane i program. Mogućnost plaćanja u dvije rate.

PRIJAVA JE ISKLJUČIVO NA MAIL info@ayurveda4you.net


KRUG PODRŠKE / petak / 26.08.2016. / U 20.00 / PRIJAVA PUTEM LINKA : http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/krug-podrske


POČETAK TERAPIJSKOG RADA I KONZULTACIJA.

Počinje od 22.08.2016. Radi izbjegavanja gužvi, molim vas da već sada, polako i na vrijeme, dogovorite svoje termine. Prednost termina kao i uvijek imaju osobe sa dijagnozom, težim stanjima i redoviti klijenti koji nastavljaju svoj ciklus redovitih terapijskih susreta.

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt

PRIJAVA ZA PRIMANJE OSOBNOG BLAGOSLOVA ILI TRETMANA ISCJELJIVANJA MATERNICE: info@ayurveda4you.net


AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing