NOVE PRILIKE ZA NAŠ SRETNIJI I ISPUNJENIJI ŽIVOT


Dragi i predragi,

Nakon kraćeg izbivanja i stanke, ponovo krećemo u naš ciklus druženja, radionica, programa, Retreat okupljanja i brojnih prilika za naš još bolji, zdraviji, sretniji i ispunjeniji život.

Dosta je toga što nastavljam a započeto je prošle ili prošlih godina. Neki su programi već rekla bih, sami za sebe događaj i vrijedne stanice osobnog razvoja. No, ima i novih prilika. Jedna od njih je YOGA NIDRA (Link). U ovoj godini redovita i mjesečna praksa ulaska u polje unutarnjeg. 

Zatim. Tu je ponovo CHAKRA HEALING (Link) kojega ću u prvome dijelu godine imati kao nastavak započetnog ciklusa u prošloj godini a gdje radimo na svim čakrama a već od jeseni kreće i novi, rekla bih, napredni stupanj rada. Ukoliko do sada niste prolazili ovaj program a željeli ste, ovo je prilika da nam se pridružite ali i da se pripremite za napredniji rad.

Već uskoro, u ožujku, kreće naš tradicionalni DETOX PROGRAM (Link). Za mnoge radost, za neke iskušenje ali za sve  prilika da se barem jednom u godini ozbiljno i predano posvetimo čišćenju organizma i izbacivanju toksina iz organizma. Prijave su već počele a ukoliko želite u ožujku proći program, ostavljam cijeli sljedeći tjedan kao priliku starim korisnicima da izaberu svoj termin i prijave se a tek zatim ću dati priliku ostalima kroz javno objavljen događaj.

U ovome nas dijelu godine čeka čak nekoliko RETREAT programa (Link). Meni najdražih. Samo predanost duhovnoj praksi. Jedan od dva, drugi od tri i jedan od sedam dana, na ljeto u razdoblju mjeseca kolovoza. Birajte prema mogućnostima, željama, volji i spremnosti ali, ne odustajte od tih prilika i tog, tako važnog rada na sebi.

HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE (Link) je i ovoga puta i u prvome dijelu godine. Vjerujem u popunjenost koja, kao i svih godina do sada, na svoj poseban način privlači ženske duše. Sve spremne i odreda otvorene radu na sebi i sa sobom. Ono što već sada najavljujem jest i nov program a koji kreće na jesen a kojeg možete proći sve vi koje koje ste prošle Holističku. Idemo korak dalje. U program DIVINE SHAKTI. Božansku, žensku, duboku energiju stavaranja, kreativnosti, plodnosti i radosti.

TEČAJ MEDITACIJE (Link) je i u ovome dijelu godine ali je od sada trodnevni. Jer osjećam da je tako ispravno i da nam treba još jedan, uvodni dan za početak i što bolje usvajanje prakse. U nedjelju, zadnji dan tečaja nam se možete pridružiti svi vi koji ste već sa mnom prošli tečaj meditacije. Cijena pridruživanja je 50 kn i vjerujem, uvijek se isplati doći i sa nama iznova zaroniti i zanjihati svoj prostor, motivirati se i ojačati svoju praksu.



GLOBALNI BLAGOSLOV MATERNICE (Link) nastavljam i započinjem već od mjeseca veljače, konkretnije već 11. 02. To će biti redivan početak uranjanja u našu ljepotu ženstva.

ŽENSKO VEČE I MEDITACIJU PUNOGA MJESECA (Link) od ove godine ne samo da nastavljam već intenziviram, produbljujem meditacijskim praksama i novim tehnikama. Bit će to posebne večeri, prepune emocija, dijeljenja i različitih procesa u kojima ćemo prizvati zajedništvo pod okriljem Velike Majke.

Kao i uvijek, za sve ću programe koje poželite proći omogućiti plaćanje u obrocima kako bi vam programi bili dostupniji. Oni koji će prolaziti/registrirati se na više programa, dobiti će i dodatni popust što ćemo posebno dogovarati a u odnosu na broj vaših dolazaka.
Puno je dakle pred nama novih prilika.
Neka nam 2017. bude napredna, izazovna, otvorena i plemenita. Zaronimo kroz nju u svoja nova iskustva. Neka nam svako bude dano da iz njega učimo i napredujemo.

Radujem se svakom susretu i svemu što nam dolazi.

Om Shanti, Shanti, Shanti
Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / dijagnostika karme


TERAPIJSKI RAD I KONZULTACIJE

Prijaviti se i dogovoriti svoj termin možete putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt


AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing