DOĐI NA NAŠU PLANETU AYURVEDA I UKRASI SE!


ŽELIŠ I TI OVAKO OSLIKATI SVOJE RUKE KANOM?
DOĐI NA NAŠU PLANETU AYURVEDA I UKRASI SE!
NEKA OVO BUDE TVOJE VALENTINOVO.

Mehndi ili "Mehendi" je naziv tradicijskog oslikavanja tijela kanom kojeg različite tradicije koriste i cijene kao poseban i posve prirodan oblik ukrašavanja. Indija ima tisućljetnu tradiciju oslikavanja tijela a vrhunska kana sljubljena s talentom i predivnim šarama, prekriva vašu kožu magijom ljepote i skladnog nadahnuća.

DOĐI I UKRASI SE

Uvjeri se u kvalitetu, boju i predivnu, uljnu teksturu naše kane. Dovoljno je samo prijaviti se i dobiti svoj termin za dolazak a zatim ćeš vrijednim rukama i plemenitom srcu naših crtačica, nakon oslikavanja dodijeli simboličnu donaciju za trud u skladu sa svojim mogućnostima, zadovoljstvom, željom, voljom...kako god...:-).
PRIJAVE primamo na info@planet-ayurveda.net ili info@ayurveda4you.net
s naznakom Mehendi i dobiti ćeš svoj termin za dolazak i ukrašavanje.

TERMINI U OVOME TJEDNU:

PONEDJELJAK 13.02. 2017. i UTORAK 14.02. 2017.
U VREMENU OD 17.00 DO 20.00

ADRESA: Planet Ayurveda, Heinzelova 44 (ulaz s Banjavčićeve, pored Bille), Zagreb

 


ŠTO JE NOVO ?

JEDINSTVEN PROIZVOD NA TRŽIŠTU. KANA ZA PRIRODNO BOJANJE KOSE OBOGAĆENA SA ČAK 9 NAJDRAGOCJENIJIH HIMALAJSKIH BILJAKA.

- VRAĆA SJAJ, DAJE VOLUMEN I I SNAGU TVOJOJ KOSI, TJEMENU I VLASIŠTU -


Prelijepa crvena boja koju kana prirodno daje, biti će iznenađenje za sve ljubitelje prirodnog bojanja kose i dugogodišnje korisnike bojanja kose kanom. Jer, naša je kana poseban i posve jedinstven proizvod na tržištu. Napravljena tako da vam posve prirodno oboji kosu, ali i da vam, dodavanjem bogatog sastava najvrednijeg bilja kojeg Ayurveda cijeni i preporučuje u njegovanju i liječenju kose, naša je kana ne smo agens za prirodno bijanje kose već saveznik u njenoj ljepoti, sjaju i zdravlju. Nanošenje ove prirodne mješavine praha napokon regenerira i vraća sjaj, vitalnost i predivan osjećaj čistoće vašem tjemenu i vlasištu.

U sastavu naše kane za prirodno bojanje kose, nalazi se 9 najprobranijih himalajskih biljaka koje Ayurveda sve od reda ističe kao eliksire za vitalnost i zdravlje kose, tjemena i vlasišta/korijena kose.

Upotrebom našeg prirodnog praha višestruko djelujete na svoju kosu a ona vam vraća napokon povraćenom snagom, čvrstinom, sjajem i predivnom, prirodnom bojom zdravlja i oporavka.


VRHUNSKI SASTAV ZA VRHUNSKO DJELOVANJE:

KANA (Lawsonia hermis) - Predivna prirodna boja, crvenog sjaja i ljepote.

BRAHMI (Bacopa Monnieri) - Iznimno snažnog djelovanja na hranjenje i obnavljanje kose. Djeluje na prirodno vraćanje njene vitalnosti i snage.

AMLA (Emibilica officinalis) - Prirodni antioksidans koji djeluje na revitalizaciju kose, tjemena i vlasišta. Čisti, uklanja perut i hrani kosom snažnim udjelom C vitamina.

SHIKAKAI (Aracia Concinna) - Omekšava kosu, dajući joj svileni sjaj. Djeluje na povećanje volumena. Visokog udjela proteina, snažno hrani kosu. Daje kosi prirodan osjećaj čistoće i sjaja.

JATAMANSI (Jatamansi) - Biljka snažnog djelovanja na prirodni rast kose. Jača korijen i prirodno djeluje na stvaranje bogatog i gustog vlasišta.

TULSI (Ocimum Sanctum) - Jedna od najpoznatijih ayurvedskih biljaka koja djeluje na obnavljanje vitaliteta kose. Djeluje prirodno na hidrataciju kose.

ALOE VERA (Aloe Barbadensis) - Djeluje na hidratacijui. Vraća kosi prirodnu ravnotežu, sjaj. prirodno hrani i djeluje na zdravlje kože i tjemena.

BHRINGRAJ ( Eclipta Prostrata) - Djeluje na jačanje korijena i potiče rast kose.

NEEM ( Azadiratica Indica) - Prirodni saveznik čistoće i zdravlja kose i kože / tjemena, vlasišta. Snažno čisti. Antibakterijskih, antigljivičnih, antivirusnih svojstava.

HIBISCUS ( Rosa Sinesis ) - Podaruje kosi volumen. Hrani kosu i obnavlja je. Prirodni je saveznik prirodnoj ljepoti kose.


- DANAS I SUTRA OSLIKAVAMO TVOJE RUKE KANOM!! -

DOĐI I OSLIKAJ SE POSVE BESPLATNO A ZATIM NA ADRESI PLANET AYURVEDA I POTRAŽI SVOJU KANU ili neki od njoj sličnih proizvoda za prirodnu njegu i zdravlje svoje kose.
Za bojanje se treba prijaviti i dobiti termin na info@ayurveda4you.net s naznakom Mehendi i dobiti ćeš termin za dolazak.

****
JEDINSTVENA KANA i posve biljni, ayurvedski prahovi za njegu i zdravlje kose, stanuju na adresi:

PLANET AYURVEDA, Heinzelova 44 (ulaz s Banjavčićeve, pored Bille)
Radno vrijeme: pon.-sub. od 9.00 - 20.00

NARUČI PUTEM INTERNETA: http://www.planet-ayurveda.net/cms/index.php/kozmetika/za-kosu/boje-i-prahovi

NARUČI TELEFONOM: 095 760 7853
*DOSTAVU vršimo svakim radnim danom putem Hrvatske pošte i u sve dijelove Hrvatske.

Kupuj zdravo. Kupuj svjesno.
www.planet-ayurveda.net

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing