DOČEKAJMO LJETO I PROSLAVIMO SUNCE

DRAGI I PREDRAGI

Tek dva su događaja koja nas dijele od ljetne stanke koja će biti uvod u predivnu jesen.

Uđimo u period Sunca zajedno. Dočekajmo ljetni solsticij kroz poseban proces povezivanja sa zemaljskim energijama.  A zatim, završimo ovogodišnji ciklus još jednim Krugom krajem ovoga mjeseca. Bit će to mekan i poseban trenutak.

Dođite. Ne propustite prilike koje su nadomak ruke.

 

ŽENSKO VEČE I PROSLAVA LJETNOG SOLSTICIJA

Drage žene,

Ljetni solsticij otvara novi ciklus godine. Period žetve. Uroda i berbe. Kada se plodovi pune životnim sokovima kako bi se napunjeni, mogli vratiti ciklusu zime.
Za nas je žene, ovo vrijeme topline u kojoj osjećamo snagu i plodnost Majke. Ona je sada budna i snažna. Njenu energiju valja osjetiti i pripojiti sebi.  

PROGRAM:

SOLSTICIJSKI OLTAR SVJETLOSTI
RADIMO MANDALU SUNCA OD LJEKOVITOG BILJA I CVIJEĆA
Priroda je prepuna bilja a livade zelene i prelijepo šarene. Izradit ćemo oltar o obliku cvjetne mandale kojim ćemo obilježiti zajedničku večer.

CEREMONIJA IZRADE I KIĆENJA CVJETNIM VIJENCIMA
Slavimo svoju ženstvenost. Izradit ćemo vijence od livadnog cvijeća i trava i spojiti se s ljepotom prirode. Esencija bilja snažno djeluje na naš energetski sustav. Opuštajuće djelovanje i mekoća bilja, neka u nama probudi ono najnježnije, najsuptilnije, najmekše.
 
ZAJEDNIČKA MEDITACIJA POVEZIVANJA I ISCJELJIVANJA MAJKE ZEMLJE  
U krugu, zajedno, molit ćemo i povezati se s energijama majke Zemlje. Ako joj je išta potrebno u vrmenu njena neprekidnog razaranja i ranjavanja onda je to povezanost i ljubav. Iz te snage i spajanja, crpit ćemo i našu snagu te se osnažiti novim uvidima. 

PROSLAVA / MANTRA, PJESMA...a ako nam se energije otvore...neka se uključe pokret, ples i radost u svim oblicima... 

TRAJANJE PROGRAMA / OD 20.00 SATI

PRIJAVA http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/solsticijska-proslava

 

KRUG PODRŠKE / 30.06.2017.

Okupljanje kojim ćemo završiti prvi ovogodišnji veliki cikus. Na njega nikada ne treba pozivati jer znam da dođe onaj kojem ova večer treba.

Ali, ovog ću puta učiniti mali izuzetak i reći vam – dođite da zajedno uplovimo u ljeto. Ovaj će KRUG obilježiti MOLITVA i blagoslovi.  Čeka nas lijepa veče, prepuna ljepote i milosti.

PRIJAVA: http://ayurveda4you.net/index.php/radionice/krug-podrske

 

 

HOLISTIČKA AKADEMIJA
Tehnike iscjeljivanja – energetska medicina – psihospiritualna medicina

PRIJAVE SU U TIJEKU / UPISI 07.07.2017.

Ukoliko biste željeli porazgovarati o školovanju, ukoliko imate pitanja, nedoumica, sumnjate u vlastite sposobnosti a željeli biste zakoračiti u ovo posebno isksutvo...javite se i zatražite svoj termin za razgovor... PRIJAVE: http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/

Koje su posebnosti Holističke akademije, kako ćemo raditi, kako učiti, napredovati ...pročitajte ovdje: http://www.amrita-academy.com/wordpress/holisticki-pristup/

 

Radujem se svakom vašem dolasku.

Om Shanti, Shanti, Shanti
Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / karmička dijagnostika


TERAPIJSKI RAD I KONZULTACIJE - LJETNO RADNO VRIJEME

Redovito se možete prijaviti i dogovoriti svoj termin do 10.07.2017

Prijava putem info@ayurveda4you.net ili putem obrasca za kontakt na službenoj internet stranici: http://ayurveda4you.net/index.php/kontakt


AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing