HOLISTIČKA AKADEMIJA - VELIKA PRILIKA ZA VELIKE PROMJENE


NEKA TVOJE UNUTARNJE SVJETLO SJAJI PUNIM SJAJEM

Koliko si puta već do sada otvorila/o stranicu www.amrita-academy.com?         Koliko si puta pomislila/o kako bi željela/o upisati ovu Akademiju, ali nemaš sigurnosti, osjećaš nekompetentnost, sumnju i strah?
A zatim, koliko si puta osjetila/o umor od svoje ustaljene rutine, osjetila/o  da želiš promjene, okretanje novim iskustvima, novi posao, nove ljude...novo sve?  

Upitaj se. Možda je baš sada pravo vrijeme za tvoje promjene. Možda je baš sada povoljan period za okretanje novome. A promijeniti uvijek možemo sve što poželimo. Sve može biti novo. Samo trebamo umjesto straha i sumnji prigrliti povjerenje, ljubav i hrabrost. I u malim tragovima kada nam dođu, oni u nama otvaraju novo polje mogućnosti koje prije nismo mogli uvidjeti jer smo bili spriječeni svojim preprekama.  

HOLISTIČKA AKADEMIJA snaži polje unutarnjeg uvida, potiče unutarnju snagu i želju za promjenom. Namijenjena je duhovnom rastu i razvoju, samoobnovi, samoiscjeljenju ali i stjecanju znanja i iskustva  u području psihospiritualne i energetske medicine. Možeš studirati dvije godine ali i ići u dublji razvoj i napredovati kroz obrazovanje koje traje tri ili četiri godine.
Odvaži se na promjene. Postani holistički terapeut. Holistička akademija će ti pomoći da tijekom učenja i napredovanja, otkloniš svoja ograničenja i uđeš polako i sigurno u prostor iscjeljivanja, energetskog rada i procesa koji će djelovati snažno na tvoju osobnu transformaciju, na cijeloga tebe kako bi i ti jednoga dana, ukoliko ćeš to željeti, odabrala/odabrao svoj novi poziv te kroz njega mogao/mogla pomoći kako sebi, tako i drugima.  
Istraži i upoznaj svoje mogućnosti i pusti neka tvoje unutarnje svjetlo sjaji punim sjajem.

POČETAK AKADEMSKE GODINE: 
22.09. 2017. u 18.00

PROGRAM AKADEMIJE I MODEL ŠKOLOVANJA: http://www.amrita-academy.com/wordpress/holisticki-pristup/osnovni-principi-i-postavke-akademije/

UPISI I PRVI SUSRET POLAZNIKA AKADEMIJE:
PETAK 07. 07. 2017. U 19.00 SATI

PRIJAVI SE: http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/
 

ZAŠTO ODABRATI BAŠ OVU AKADEMIJU?

1.

Okrećemo se intenzivno učenju jer bez usvajanja temeljnih pojmova ne možeš niti razumjeti što se događa u praksi. Učimo osnove Sankya filozofije i osnove Ayurvede koja je važan dio te filozofije kako biste, ne učili i studirali Ayurvedu (jer za to treba nekoliko godina zasebnog školovanja), već da biste kroz njene temeljne prinicipe lakše slijedili osnovnu nit koja se proteže kroz sve godine školovanja i lakše razumijevali čovjeka kao mikrokozmos makrokozmosa.

2.

Osvrćemo se i na anatomiju jer smatramo posve logičnim da holistički terapeut poznaje anatomiju fizičkog tijela te fiziologiju s obzirom da se bavi čovjekom a što nije apstraktno znanje već zahtijeva vrlo konkretno učenje. Raditi sa čovjekom, na bilo kojem tijelu i razini, zahtijeva kao prvi korak poznavanje kroz teoriju i fizičko tijelo.

3.

Usvajamo i razumijemo holističku anatomiju jer smatramo da holistički terapeut treba obuhvatiti širinu i dubinu, a koja seže u ostala tijela, ostale razine i polja djelovanja. Holistički terapeut u svakom trenutku treba znati što radi, na kojoj razini, s kojom namjerom.

4.

Učimo, razumijevemo i osvještavamo rad, praćenje ravnoteže-neravnoteže energetskih centara jer kao holistički terapeuti u protočnosti vidimo temelj života i zdravlja, a čovjeka razumijevamo kao multidimenzinalno biće.

5.

Osvrćemo se na razvoj vanosjetilne percepcije te ju razvijamo kroz intenzivne četiri godine posebnih vježbi, a zatim i vježbi praćenja, uočavanja i osvještavanja po stupnjevima a kako bi se razvila unutarnja percpecija i ulazak u polje intuitivnosti, jasnovidnosti…

6.

Radimo sa energijama, energetskim poljem, energetskim centrima jer je u našem razumijevanju da je čovjek, kao i sve oko nas – energija.

7.

Posebno se osvrćemo kroz sve godine dijelu školovanja koji se temelji na dubokom psihospiritualnom razvoju, a koji uključuje redovitu i savladanu tehniku meditacije, tehnike disanja, rad sa pranom… kako bi našim polaznicima kao budućim holističkim terapeutima, unutarnji razvoj postao i ostao jedinstveni stup i temelj koji snaži i nakon završene Akademije.

8.

A zatim, imamo izniman broj sati nastavne i izvannastavne prakse, praktičnog rada, sati komentiranja, diskusija i razmjena iskustava / znanja, testova, radnih listova, zadataka, vježbi… a kako bi se u svakom našem polazniku omogućilo stvaranje dodatnih uvida ali i razvilo polje samopouzdanja, samosvjesnosti i povjerenja u sebe kao holističkog terapeuta kroz stečenu praksu….

9.

Razlikujemo se i po detaljno razvijenom programu, ali i po načinu i organizaciji školovanja koje je intenzivno, dinamično ali snažno fokusirano i koje zahtijeva vannastavni rad te redovitu, ljetnu školu nakon svake završene godine studija (sve detalje školovanja, možeš pronaći pod Organizacija i uvjeti školovanja)

10.

Razlikujemo se i po posebnom, individualnom pristupu polaznicima jer će naš polaznik, svaki za sebe, tijekom studija, uvidjeti, razviti i osvijestiti vlastito polje djelovanja, posebno i neovisno o drugim polaznicima.

 

Senka Kušer-Mijić, B. S. Ayurveda
Intuitivna dijagnostika, karmička dijagnostika
Voditelj i osnivač Holističke akademije Amrita

HOLISTIČKA AKADEMIJA AMRITA
Tehnike iscjeljivanja, energetska medicina, psihospiritualna medicina
http://www.amrita-academy.com

 

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing