SUSRET KOJI ISCJELJUJE / KRUG PODRŠKE OVOGA PETKA


DRAGI I PREDRAGI,

Ponekad razmišljam niti ne pozivati na Krug već jednostavno sjesti i pričekati vidjeti hoće li se tko pojaviti sam, u tišini poziva i ući kroz vrata koja obilježavaju naš susret petkom na Krugu.
No, toliko smo puta to učinili zajedno, toliko se puta okupili, da ta energija, uvijek prisutna, pozivom dodatno osvijesti svoju važnost.
Još dvije su prilike za KRUG u ovoj godini. Prva je prilika već ovoga petka a druga na posljednjem Krugu u ovoj godini a koji će biti krajem sljedećeg mjeseca. Da. Proleti godina a s njome prolete i prilike. A u ovoj ih je godini bilo mnogo. Stoga - ukoliko niste dolazili, iskoristite priliku i dođite. Ukoliko ste dolazili, nastavite i podržite se...:-)

"Uvijek je pravo vrijeme za susret sa sobom. Tada uvijek dobivaš odgovor o tomu koliko je dragocjeno i neprocjenjivo vratiti se Kući."

NAPOMENA:
Ovaj KRUG radimo u vrijeme pred dane Svih Svetih i jedan dio večeri posvjećujemo našim precima. Oni su dio nas i ovaj dio godine je pravo vrijeme za odužiti im se za sve što su nam dali. Ukoliko i vi u svom srcu tako osjećate, dođite i iskoristite Krug za izraziti im zahvalnost.

PRIJAVI SE OVDJE: http://www.ayurveda4you.net/index.php/radionice/krug-podrske/

Tko god da dođe, neka bude dočekan i obgrljen mekoćom Ljubavi i snagom Podrške.
Om Shanti, Shanti, Shanti

. U Ljubavi, Vaša
 Senka Kušer-Mijić, B. S. Ayurveda
Intuitivna dijagnostika, karmička dijagnostika
Voditelj i osnivač Holističke akademije Amrita
http://www.amrita-academy.com

 

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing