U OVU NEDJELJU / VEČER BLAGOSLOVA, LJUBAVI I NJEŽNOSTI


Drage i predrage žene,

Pred nama je prelijepa , topla i posebna nedjelja. Posvetimo ju sebi, svojem ženskom biću, svome ženskom srcu, svojem ženskom tijelu, svojoj ženskoj duši. Posvetimo ju onome što nas čini posebnim darom i ljepotom.

VEČER Blagoslova je naša, posebna i ženskom energijom umotana večer. Ona je večer naše posvećenosti sebi samoj. Našoj ljubavi spram tebe i svojega bića.

Stoga, odvaži se i dođi. Odnjeguj u posebnoj nedjeljnoj večeri sve svoje. Svoje sreće. Svoje tuge. Svoje boli. Svoje snove. Svoja nadanja. I pretvori ih u nježno postojanje u kojemu svijest o tvojoj vrijednosti natkriljuje sve što te do sada sputavalo, kočilo i odvlačilo od tebe same.

Večer Blagoslova je nježna pjesma tebi i tvojemu biću. Pjesma nježnoj ženskoj prisutnosti koja je prisutna u svakoj od nas.

Pridruži nam se. Svaka žena ima pravo slaviti sebe, svoju ljepotu i neusporedivost. Svaka se ima pravo pokazati sama sebi u najljepšemu svjetlu.

Ukoliko to do sada nisi učinila – odvaži se i napokon zaljubi u sebe samu.

PRIJAVE ZA DOLAZAK I SUDJELOVANJE na večeri blagoslova, isključivo su putem "OBRASCA ZA PRIJAVU" na linku : http://ayurveda4you.net/index.php/component/eventbooking/globalni-blagoslov-maternice-world-wide-womb-blessing

U ovu nedjelju, biti ću svim srcem sa vama u pjesmi Ljubavi
Vaša Moon Mother
Senka Kušer-Mijić, B. S. Ayurveda
Intuitivna dijagnostika, karmička dijagnostika
Voditelj i osnivač Holističke akademije Amrita
http://www.amrita-academy.com

 

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing