NEKA NAS PRATE LJUBAV I SVJETLO...

DRAGI I PREDRAGI

Kao i svake godine, i ove se javljam u vremenu pred odlazak jedne i dolazak Nove godine. U to vrijeme zahvalim za sve što je došlo podučiti nas i okrenem se novom, uvijek sa istom namjerom a to je da sve novo dočekam otvorenog srca i uma i uvijek sa vjerom da nam se događa jedino dobro.
U moru savjeta, poruka i analiza koje vam pristižu sa svih strana, podijeliti ću sa vama sljedeće:

Ne slušajte nikoga i ništa do glas svojeg unutarnjeg bića. Ta milost koja u vama šapuće, nježna je melodija podrške koju uvijek imate.
Stoga, okrenite se nutrini a vanjsko prepustite drugima. Vi znate da ste biće Ljubavi i Svjetla i da samo Ljubav koja je živa u nama, može pjevati tako duboko i intimno.

Neka nam 2018. donese obilje u kojemu će naša svijest jačati i širiti se a spoznaje biti dublje. Prihvatimo sve što nam dolazi sa vjerom da nam dolazi uvijek dobro. Sa vjerom da svaki je pogled na novo i nepoznato samo još jedan vidik koji ukazuje na raznolikost Ljubavi i Sreće.

Svima koji su bolesni, ranjeni, u nemoći i boli...
Svima koji su u samoći, u teškim trenucima, koje napuštaju možda najmiliji...
Svima koji su ostali bez posla, prihoda, ili trenutno pate od različitih gubitaka...

Neka Ljubav pokaže svoje lice milosrđa i da vam vjerovati kako Svjetlo dolazi i u najvećoj tami.

I nemojte imati straha pred onime što dolazi. Neka vam Ljubav da dovoljno snage, povjerenja i smjelosti. Čak i kada mislite da stojite ili idete pogrešnim putem, to je samo iluzija. Uvijek ste na pravome putu. Uvijek idete naprijed. I uvijek ste vođeni.

HVALA VAM.

S vjerom, mišlju i osjećanjem da sam učinila sve što sam mogla i umjela kako bih vam u godini koju ostavljamo za sobom bila dobar suputnik, šaljem vam svima Svjetlost i Ljubav.


Neka nam 2018. bude dobar i plemenit Učitelj.
Javit ću se kojom slikom iz prelijepe i tople Indije.


Senka Kušer-Mijić, B. S. Ayurveda
Intuitivna dijagnostika, karmička dijagnostika
info@ayurveda4you.net
http://www.amrita-academy.com
http://www.ayurveda4you.net

 

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing