BIRAJ. KREIRAJ...


DRAGI I PREDRAGI,

Vjerujem da ste već dobro zagazili u posebnu 2018. koja će biti dinamična, aktivna i puna dobrih trenutaka i prilika za nova iskustva i promjene.  
HVALA na predivnim godinama povjerenja, na dolascima i na brojnim susretima i iskustvima koja su iz njih proizašla kao vrijedan putokaz naše snage.
U povjerenju da nam Život daje uvijek prave pouke za naš razvoj, imajte u svijesti kako uvijek imamo priliku i kako možemo sami djelovati na ostavrivanje naših snova, želja i ciljeva. Uz prepuštanje i davanje povjerenja Životu, uvijek su nam potrebne uzemljenost, usmjerenost, koncentracija, prisutnost, djelovanje, rad i osvještavanje...Te niske su neizostavne latice našeg životnog lotusa. Nadam se da ćete neku od tih latica na putu osobnog razvoja, pronaći i ovdje i da ćemo zajedno ići prema svjesnijoj 2018.

Program je dinamičan i raznolik. No, ove će godine biti i posebnih, novih trenutaka o čemu ću vas pravodobno i s radošću izvijestiti. 

Neka nam se u 2018. snažno otvore vrata susreta, zajedničkog rada i svjesnosti.

***

KANDIDATI ZAINTERESIRANI ZA ŠKOLOVANJE NA HOLISTIČKOJ AKADEMIJI mogu se od sada pa sve do početka srpnja i datuma upisa početi prijavljivati i zatražiti svoj termin za razgovor / informacija o studiranju. Prijaviti se možete putem ovog mejla ili putem obrasca ovdje: http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/

Dobro mi došli!


VELJAČA


OŽUJAK


TRAVANJ


SVIBANJ


LIPANJ

  • HEALING MEDITATION AND MOVEMENT / CJELODNEVNI RESTORATIVE PROGRAM 03.06.2018. / 10.00 – 17.00 / 390,00 kn >>LINK ZA PRIJAVU
  • DIVINE SHAKTI / TRODNEVNI RETREAT PROGRAM / 15.-16.-17.06.2108. / 750,00 >>LINK ZA PRIJAVU
  • KRUG PODRŠKE / PETAK 29. 06. 2018. u 20.00 / 50,00 kn >>LINK ZA PRIJAVU


 SRPANJ

U Ljubavi, Vaša
Senka Kušer-Mijić, B. S. Ayurveda
Intuitivna dijagnostika, karmička dijagnostika
Voditelj i osnivač Holističke akademije Amrita
http://www.amrita-academy.com

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing