AYURVEDA. HOLISTIKA. ALTERNATIVA. PRIDRUŽI SE NOVOJ GENERACIJI. TERMIN ZA UPIS SE BLIŽI


- MIJENJAJ SVOJ ŽIVOT I SEBE UZ POSEBNE VJEŠTINE, ZNANJA I SPOZNAJE. -

Kada kažemo Znanje, mi ne mislimo na naučeno. Učimo, itekako. Usvajamo snažno. No to ne podrazumijevamo pod Znanje. U prvome ga redu spajamo sa razumijevanjem, spoznajom a zatim i  transformacijom koju donosi spoznaja. Naši kandidati stoga intenzivno rade na sebi. Osobni i duhovni razvoj je snažna osnova AHA Akademije. A tek zatim slijede drugi koraci. Posebne vještine. Njihova primjena. Praksa. Tako Znanje postaje uvidni i transformirajući proces.  Po tome se posve razlikujemo od drugih adresa za učenje. Naši polaznici krče put novim generacijama holističkih terapeuta.
Polaznici nakon završene AHA Akademiji, biti će spremni i osposobljeni za rad u kojemu će pomagati sebi, ali na sreću i drugima. Znati će, biti će fokusirani, usmjereni i uravnoteženi u sebi i svojem znanju kojeg su snažno integrirali. Stoga je važno i mentorstvo, vodstvo, povjerenje ali i dijeljenje iskustava i uvida po čemu se ističe baš naša Akademija.

Ayurveda – holisitka –alternativa.

Iznimmno je velik spektar tema i vještina koje obuhvaćamo.  Naši polaznici spajaju znanja i vještine i integriraju ih u polje svojeg djelovanja.  
Ponosni smo reći -  došlo je vrijeme za nove generacije holističkih terapeuta.
Ako u to vjeruješ – ne oklijevaj.

Termin za upis se bliži - 19.09. 2018.
Pridruži nam se.
Idemo zajedno i uvijek svjesno.


PRIJAVITE SE ZA UPIS DO DATUMA 19.09.2018.
na mail: info@amrita-academy.com
ili putem obrasca
http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/

NAŠI UČITELJI MOGU POSTATI I TVOJI.

PRVA GODINA / MOMIR MILINOVIĆ

MOMIR MILINOVIĆ AHA Akademiju bogati svojim vrijednim iskustvom koje je stekao kroz gotovo 30godina intenzivnog rada i prakse. Kao jedan od prvih i vodećih tjelesno orijentiranih terapeuta u Hrvatskoj, radio je sa iznimno velikim brojem individualnih klijenata, grupa ali i kroz brojne tematske programe i radionice. U svojoj je dugoj praksi obučio desetke masažnih terapeuta i masera.
Rad na fasciji, Yumeiho masaža, TRE (Lowen, Pierrakos), njegova su specijalnost kojom bogati AHA Akademiju i svrstava nas u vrh najboljiih adresa na kojima stasaju vrhunski holistički terapeuti.
Posebna energija kojojm zrači i koju prenosi na polaznike, velika je vrijednost zbog koje smo ponosni na to da je MOMIR dio AHA Akademije i mentor koji svoje znanje  aktivno dijeli s polaznicima prve godine studija.

 
DRUGA GODINA / BALDO MIKULIĆ

Rad sa glasom je važan i terapeutu i klijentu. Komunikacija nije samo glas i glas nije samo komunikacija. Sprega unutarnjeg i vanjskog ide kroz glas. Kako spojiti izraženo i neizraženo, kako se ostvariti, izraziti, iskreirati a uz pomoć oslobađanja kroz zvuk i glas, aktivno polaznike podučava na drugoj godini Akademije najbolji i vrhunski poznajvatelj glasa u Hrvatskoj, Baldo Mikulić. Školovan u inozemstvu i sa dugim nizom godina iskustva i prakse, Baldo je prvo ime za rad na glasu i sa glasom ne samo na ovim prostorima već i šire s obzirom da gostuje i radi na različitim svjetskima adresama. Na našoj Akademiji, Blado je mentor koji aktivno radi s polaznicima kroz drugu godinu studija.

SENKA KUŠER – MIJIĆ

Senka svoj iznimno aktivan, plodan i kvalitetan rad temelji na Ayurvedi no njena područja rada već dugi niz godina sežu u različite holističke grane. Brojna predavanja, radionice, brojni individualni i grupni programi ali i knjige koje je napisala i izdala, ukazuju na njen iznimno bogat i plodan rad kroz koji je integrirala Ayurvedu i holistiku.
Energetska medicina, Chakra i Prana Healing, Spiritualne transformacijske tehnike, intuitivna dijagnostika, transformacija putem razrješavanja karmičkih obrazaca ali i veliki spektar posebnih vještina i znanja, ukazuju na to koliko holistički terapeut kroz svoje obrazovanje i iskustvo treba biti otvoren ali i spreman na učenje i istraživanje novog.  
Za Senku je svaki korak prilika za učenje novog.  Tu strast prenosi na sve studente i kroz sve godine studija kao osnivač i osnovni mentor na Holističkoj Akademiji.

 

PRIJAVITE SE ZA UPIS DO DATUMA 19.09.2018.
na mail: info@amrita-academy.com
ili putem obrasca
http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/

UPISI:

  • ZAGREB 19.09. od 14.00 do 17.00  
  • RIJEKA  15. 09. od 14.00 – 17.00 Ashtanga Yoga Studio Rijeka, V. Lisinskog 8/II

 

 


 

- RITAM AKTIVNOSTI I PREDAVANJA DO NOVE GODINE -

AHA AKADEMIJA, PRVA GODINA:

LISTOPAD

  • ZAGREB  05.-06.-07. 10. 2018.
  • RIJEKA   26.-27.-28. 10. 2018.

STUDENI

  • ZAGREB  09.-10.-11. 11.2018
  • RIJEKA   30.11.- 01.12. – 02.12.2018

PROSINAC

  • ZAGREB, ZAJEDNIČKI PROGRAM 21.-22.-23. 12.2018;


AHA AKADEMIJA, DRUGA GODINA:

  • RUJAN       07.-08.-09. 09.2018.
  • LISTOPAD  19.-20.-21. 10.2018.
  • STUDENI    16.-17.-18. 11.2018
  • PROSINAC 14.-15.-16. 12.2018

 

Dobro nam došli!

HOLISTIČKA AKADEMIJA AMRITA
http://www.amrita-academy.com

 

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing