U OVU SRIJEDU VEČER BLAGOSLOVA

 

DRAGI I PREDRAGI

Pred nama je lijep tjedan prepun snage Mjeseca a zatim u njemu i dva lijepa, iscjeljujuća događaja kojima možete posebno nagraditi sebe i svoj život novim iskustvima i uvidima.

VEČER GLOBALNOG BLAGOSLOVA MATERNICE / U SRIJEDU, U 19.00

Već je velik broj vaših prijava za ovo nježno okupljanje i Blagoslov u ovu srijedu. Sretna sam da je tomu tako, da se vrata otvaraju  i da vam srce puni istina o važnosti ženskoga bića.  

S obzirom na poseban dio godine, ova je večer iznimno duboka i posvećena je MAJKAMA PRETKINJAMA. Jedan je dio vas izrazio želju doći ranije i zajedno sa drugim ženama, kroz druženje i prelijepi proces povezivanja i kreativnosti, izraditi za sebe lutkicu, Majku Pretkinju. Žene koje tada dolaze, molim da mi se jave i da dođu u vremenu od 17.40 – 18.00.

PRIMANJE BLAGOSLOVA počinje u 19.00 te vas molim da dođete barem 15 minuta ranije kako bismo se u miru smjestile, pripremile, povezale i započele mirno i na najbolji mogući način ovo prelijepo veče.
S obzirom da je velik broj žena najavio dolazak, molim da se prijavite kako bih svima osigurala mirno mjesto i ugodan boravak tijekom večeri.


Cijena za dolazak je 50,00kn
Upute za dolazak ćete dobiti sutra tijekom dana.
PRIJAVE: http://www.ayurveda4you.net/...world-wide-womb-blessing
ili na info@ayurveda4you.net

 

SUBOTA – CHAKRA HEALING, RIJEKA

Ovoga je vikenda u Rijeci AHA Akademija a u sklopu rada i programa, u subotu radim CHAKRA HEALING. Ovo je drugi puta da je Chakra Healing u prostorima Asthanga Yoga Studija u Rijeci te vas pozivam, ukoliko ste iz područja koje gravitira Rijeci, da nam se pridružite i iskusite ovo posebno iskustvo.

Program je integriran, sadrži u sebi mnogo elemenata i izvanredna je prilika za iskušavanje energetskog rada, rada na Polju i vibracijskim razinama naših centara i tijela.

Počinjemo u 19.30 te vas molim da se prijavite na njihovom službenom linku i osigurate si na vrijeme svoje mjesto i sudjelovanje.
PRIJAVE: https://www.facebook.com/events/1924964024253701/
Cijena: 250,00kn

Vaša
Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
intuitivna dijagnostika / karmička dijagnostika
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
www.ayurveda4you.net
www.amrita-academy.com.

--
www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing