HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE - SPLIT- PROMOCIJA KNJIGE + RADIONICA

 

HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE - SPLIT

PROMOCIJA KNJIGE I RADIONICA

Yoga Art House, Ulica Ivana Rendića 20

 

24.05. u 19.00 sati

BESPLATNO PREDAVANJE I PROMOCIJA KNJIGE
“HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE”

– otvoreno za sve prijavljene

– POSJETITELJIMA ĆE BITI OMOGUĆEN POPUST na knjige, ayurvedske dodatake prehrani, ayurvedske čajeve, meleme, aromaterapiju, ulja i biljne, organske proizvode namijenjene zdravlju.

Za predavanje možete se prijaviti OVDJE
ili na mail  yogahouse1950@gmail.com
Google map: yoga & art house Adress: Rendiceva 22 split  

25.-26. 05. od 9.00 do 18.00 sati

VIKEND PROGRAM "HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE"
POSVEĆEN ŽENAMA, ŽENSKOM ZDRAVLJU I BUĐENJU

– cijena programa: 850,00kn

– dvodnevni, spoznajno-terapijski program

– polaznice dobivaju besplatno knjigu i radnu bilježnicu “Holističko zdravlje žene”

Za radionicu možete se prijaviti OVDJE
ili na mail  yogahouse1950@gmail.com
Google map: yoga & art house Adress: Rendiceva 22 split
 

 

DRAGE I PREDRAGE ŽENE,

Godinama provodim program "Holističko zdravlje žene". I uvijek je to isti zanos. Ista radost. Isto uzbuđenje. A sa svakom koja dođe, otvori se novi prozor ljepote Života.

"Holističko zdravlje žene" je spoznajno-terapijski program. Predivna. Duboka i otvarajuća trodnevna prilika za okretanje sebi, sebe slušanju, sebe iskazivanju i sebe razumijevanju. I stoga se uz nove polaznice, često na njoj nađe i neka od vas koja je program već prošla, želi ga ponoviti i vidjeti sebe u novome svjetlu što uvijek s radošću pozdravljam.

"Holističko zdravlje žene" je prilika za unutarnje razumijevanje i osobni razvoj. Ona povlači za sobom brojne uvide ali i donosi / unosi promjene. To, transformirajuće iskustvo koje kroz trodnevni proces prolaze sa mnom polaznice, vrijedno je iskustvo koje posebno potiče i motivira.

 


Stoga vas toplo pozivam - ukoliko želite raditi na sebi, svojem psihofizičkom, duhovnom, emotivnom zdravlju... odvažite se, oslobodite, prijavite se i dođite. Bit ćete dočekane u ozračju ljubavi, podrške i razumijevanja okupljenih žena što je posebnost i snaga ovog programa.

A zatim. Željela bih reći i sljedeće - za dolazak nije potrebno nikakvo predznanje. Nisu važne godine. Nije važno ni obrazovanje. Potrebno je samo poslušati unutarnji poziv koji ti kaže – da, idem. Kada ga čuješ/osjetiš, tada je to znak da je za to za tebe. Tada se prepusti svom zovu i otisni u ocean koji ti otvara nove prilike.

 

Vaša Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda

Intuitivna dijagnostika / karmička dijagnostika

www.amrita-academy.com

 

NOVA KNJIGA U PRODAJI:


HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE; Koraci do cjelovitosti; knjiga + radna bilježnica; cijena 185,00kn

 

"Svaka je žena izvor sebe. Svoje sreće. Svoje snage. U nama su snažne i samoobnavljajuće energije. Svaka žena je donositeljica života. Dozvolimo si razvijati u sebi njegov plamen i pustiti ga da se rasplamsa. Tada se u žena budi polje životnih energija stvaranja. Na tom polju počiva ne samo zdravlje žene, već cijelo, zdravo čovječanstvo." – Senka Kušer-Mijić
 
citat iz knjige "Holističko zdravlje žene, Koraci do cjelovitosti"; knjiga + radna bilježnica

Knjigu možete naručiti ovdje: www.planet-ayurveda.net/cms/index.php/knjige/holisticko-zdravlje-zene-knjiga-i-radna-biljeznica

 

 

--www.ayurveda4you.net | Contactmessage
Powered by AcyMailing