AHA AKADEMIJA - JER UČENJE JE RADOST

 

AHA AKADEMIJA:

JER UČENJE JE RADOST

 


 

Završene akademske godine i sedmodnevni tematski programi prve i druge generacije polaznika Holističke Akademije (AHA Akademija):

 

PRVA GODINA, LJETNA ŠKOLA:

AYURVEDA I NUTRICIONIZAM, 01. - 07.2019.

Teorija i praksa: prehrana, okusi, doshe, elementi, gune, kompatibilnost namirnica i načini njihove pripreme
SPIRITUALNA PRAKSA: Pranayame, Meditacija, prvi stupanj

 

DRUGA GODINA, LJETNA ŠKOLA:
AYURVEDA I DETOKSIKACIJA, 08. - 15.07.2019.  

Panchakarma – prehrana, protokoli, postupci, začini i lijekovi
SPIRITUALNA PRAKSA: Pranayame, Meditacija / drugi stupanj

 

Prve su dvije generacije naših polaznika već iza nas. Ponosni smo. Na sjajne akademce koji se usuđuju sa nama iskoraknuti i kročiti izvan sigurnosti i komfora. Na mentore koji ih dočekuju, vode i prate kroz predivno iskustvo prepuno najdublje potpore i razumijevanja.

 

 

Krenuli smo usmjereno, fokusirano i predano. No, sada se već osjeća naša snaga a sve veći broj naših polaznika, ukazuje nam povjerenje. Nema veće sreće nego biti u okruženju prepunom motivacije, inspiracije, poticajnih trenutaka i kontinuiranog učenja, prakse, osobnog rada i napretka. Program kojeg prolazimo je nevjerojatno bogat, iznimno dubok te obiluje rijetkim i posebnim znanjima i vještinama iz domene holistike.

Svaku našu intenzivnu i bogatu studijsku godinu, završavamo još bogatijom i intenzivnijom Ljetnom školom. Našim sedmodnevnim povlačenjem i predanim radom u kojemu zgušnjavamo izniman broj iskustava. Sati učenja, prakse ali i predani sati tišine, promatranja, meditacije i spiritualne prakse, sve je to sastavni dio našeg AHA programa. Povezujemo, usvajamo, integriramo. Body – Mind - Spirith. Uvijek cjelina.

 

 

Zamisli učenje kao istraživanje. Kao strast. Osjećaj da žudiš.  Kada slamaš prepreke i motiviran si ići sve dublje i dalje. Kada je uz tebe stabilan i iskusan mentor koji iza sebe ima više desetljeća iskustva, prakse, napisanih knjiga i iznimnih vještina i znanja. I to ne jedan, već četiri vrhunska mentora. O, da, tada je to gusto polje. U njemu imate priliku stvarati sve a najviše sebe. AHA. To je ta prilika. Holistička akademija je izravno iskustvo kroz rad, praksu i osobni razvoj koji ide iz osobnog uvida i spoznaje. Uvijek kada ulazimo u nove dimenzije rada, shvaćamo koliko je ljepote u izravnom učenju i osobnom iskustvu. To nas neprekidno jača. Dovodi u naša polja samopuzdanje, samopovjerenje i spoznaju da možemo i da idemo naprijed.

 

* Za one koji još možda razmišljaju o opisu i početku ovog predivnog putovanja koje sa sobom nosi bogatvstvo znanja i dubokih, transformirajućih spoznaja, dobra je vijest da možemo u ovome trenutku primiti još DVA KANDIDATA. 

PRIJAVITI SE ZA RAZGOVOR možete na info@amrita-academy.com ili putem  info@ayurveda4you.net s naznakom AHA AKADEMIJA UPISI

 

Pridruži nam se!

Idemo zajedno i uvijek svjesno!

NOVA GENERACIJA KREĆE sa nastavom od mjeseca rujna

 

 

PRIJAVITI SE ZA RAZGOVOR možete na info@amrita-academy.com ili putem info@ayurveda4you.net s naznakom AHA AKADEMIJA UPISI

 

PRIJAVE:

Prijavite se putem adrese:
info@amrita-academy.com ili putem obrasca na stranicama:
http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/
Prijavi se!

Nastavni program:

Raspored

 

POČETAK NASTAVE :
RUJAN 2019.

Pogledaj kalendar za novu akademsku godinu.
Raspored


 

 

Powered by AcyMailing