AHA AKADEMIJA. ZA TVOJE AHA TRENUTKE U 2020.!

 

AHA AKADEMIJA:

jer učenje je radost

 

 

       Prije par dana smo završili posljednji ovogodišnji modul AHA Akademije. I kada bismo ga opisivali, trebali bismo napisati knjigu. Ili više njih. Jer, svaki je naš modul sjajno iskustvo. Prepuno dubina. Prepuno spoznaja. Upravo kad iskusimo jedno, već nas zove u drugo. A sve to oplemenjuju naši sjajni polaznici. Sve od reda predani istraživanju. Idu otvoreno i hrabro. A kada im se pridodaju naši iskusni mentori, tek tada uviđamo koliko je sjajno naše AHA mjesto.

Stoga, radosno hvala svim AHA iskustvima. Onim posebnim trenucima koji nas odvode od zaključivanja. Negdje daleko u Polje i uvid. I to je onda to – mi rastemo.

       Ako si želio posebno mjesto osobnog rasta i rada na sebi, ne brini i mi smo ga nekada tražili. I zato zbog povećanog zanimanja za upis na Akademiju, od veljače ćemo otvoriti priliku za prijave za novu, već četvrtu generaciju AHA polaznika. Ako si među njima – sjajno je da već sada znaš da ćeš nam se pridužiti a mi ti se već radujemo. Neka nam 2020. bude nova stanica osobnog rasta i razvoja.

      A, kakva će biti 2020.?! Pa za nas, bez razmišljanja – bogata i sjajna. Neka nam 2020. dođe. Neka bude iskustvena i prepuna spoznaja! Mi je već slavimo!

 

SVIMA U 2020. želimo mir i otvorenost.

 

AHA Mentori

  • Momir Milinović,
    1. godina / tjelesno orijentirana terapija, TRE, CORE energetic

  • Baldo Mikulić,
    2. godina / terapija glasom; Werbec

  • Jadranko Miklec,
    3. godina / terapijska joga, marme, pranayame, krya

  • Senka Kušer-Mijić,
    sve 4 godine / ayurveda, energetska medicina, karmička dijagnostika

 

www.amrita-academy.com

 

 

Zamisli učenje kao istraživanje. Kao strast. Osjećaj da žudiš.  Kada slamaš prepreke i motiviran si ići sve dublje i dalje. Kada je uz tebe stabilan i iskusan mentor koji iza sebe ima više desetljeća iskustva, prakse, napisanih knjiga i iznimnih vještina i znanja. I to ne jedan, već četiri vrhunska mentora. O, da, tada je to gusto polje. U njemu imate priliku stvarati sve a najviše sebe. AHA. To je ta prilika. Holistička akademija je izravno iskustvo kroz rad, praksu i osobni razvoj koji ide iz osobnog uvida i spoznaje. Uvijek kada ulazimo u nove dimenzije rada, shvaćamo koliko je ljepote u izravnom učenju i osobnom iskustvu. To nas neprekidno jača. Dovodi u naša polja samopuzdanje, samopovjerenje i spoznaju da možemo i da idemo naprijed.

 

PRIJAVITI SE ZA RAZGOVOR možete na info@amrita-academy.com ili putem  info@ayurveda4you.net s naznakom AHA AKADEMIJA UPISI

 

Pridruži nam se!

Idemo zajedno i uvijek svjesno!

 

 

PRIJAVE:

Prijavite se putem adrese:
info@amrita-academy.com ili putem obrasca na stranicama:
http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/
Prijavi se!

Nastavni program:

Raspored

 

 

 

Powered by AcyMailing